Tre bilder av hur Avast arbetar på en dator. (Gratis)

19 juli 2011 at 23:05

Varför betalar folk för program när det finns gratisprogram så att de sparar sina pengar till nyttiga ändamål? Det finns massor med folk som idag kör Vista eller Windows 7  med dyra virusprogram trots att Microsoft tillhandahåller ett utmärkt sådant gratis.

De tre bilder jag lagt ut här visar hur Avast arbetar i olika delar av sitt program, Avast är också gratis och fungerar väl för hemanvändaren. Varje år förnyar man sin gratislicens ,lätt som en plätt.

Låt oss säga att man använder gratisprogram så att man slipper en kostnad av tex 600 kronor om året och sätter in dem till välgörande ändamål , då gör man en god gärning. Låt oss säga att tiotusen Microsoftanvändare göra sammanledes, oj vad pengar det blir tex. till Läkare utan gränser!

Alla dessa socialister som säger med munnen att de är emot storbolag och kapitalister, varför sitter de och göder dessa med sina pengar ?  Dessvärre  vill de inte ens höra talas om andra system än det gängse Microsoft Windows. De orkar inte ens att försöka lära sig något annat.

Varför kallar de sig socialister om de inte ens inom internet vill hjälpa till med fri programvara och fria operativsystem?

Jag kan inte ta dessa pratkvarnar på allvar, de idisslar sina läror jämt men är bara teoretiker utan praktik.

I värsta fall köper de en Mac för överpris, Mac är så in i h-te överskattade och i mina ögon har Mac blivit en ren överklasssymbol! Innefolkets symbol nummer ett att äga något dyrt från MAC!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Jag fick så bra sjukvård idag! Det är nu dags att öppet gå med i NATO!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: