Är andra nationers människo- liv mindre värda?

28 juli 2011 at 21:10 2 kommentarer

En elak blogg idag!

Först och främst är det bäst att slå fast en gång för alla att jag avskyr alla extrema våldsmän oavsett vad de säger sig stå för eller var de kommer ifrån. De må vara gula,svarta eller vita , jag fördömer dem ändå.

Många dog i Norge och beskyllningar haglar hit och dit för  att själv framstå i bra dager.
En som gjorde bort sig rätt så bra var en av ledarskribentarna på Dagens Nyheter, Peter Wolodarski.
Han angrep vår statsminister i en artikel, läs här!http://www.dn.se/ledare/signerat/terrordaden-vart-behov-av-ledarskap
Han för till torgs samma förtal som andra tidningar att statsminister Reinfeld inte ville åka till mässan i Oslo domkyrka. Fakta var att de i Norge sa ifrån när Kungen och Reinfelt ville åka. De ville hålla hela mässan bara för sitt eget folk.
Det här exemplet visar så tydligt hur man utnyttjar denna otäcka mordorgie till politik i vårt land. Peter W. ville klämma åt vår statsminister  men den här gången hade han inte på fötter alls.

Det talas mycket om rasism i dessa dagar och det är ju inte så märkligt efter att mördar-Anders verkligen har lyckats att få ut sitt galna budskap.
Men det är ju lite märkligt att när ett visst antal norrmän eller svenskar dör så uppmärksammas detta något oerhört i jämförelse med alla dessa som dödas i Syrien,Afghanistan,Libyen osv.
Hörde idag hur regimen i Syrien hade tagit en blott tretton års kille in i fängelset. När föräldrarna fick ut liket av honom efter en månad så såg de att han var svårt torterad. Till och med hans manslem var avskuren!

Tusentals med människor har nu försvunnit i Syrien och hur många som kommer levande ut vet ingen.
Detta är terror mot folket och fullt jämförbart med mördar-Anders slakt. Men bryr sig de nordiska folken särskilt om dessa offer av arabiskt ursprung?

Det finns nog rätt så många som i sitt inre inte bryr sig om dessa offer bara därför att de är ”muslimer” och ”araber”!

Samma sak med alla våldtagna kvinnor nere i Kongo vilka får sina liv totalt förstörda av soldater som får sina vapen från bla. Sverige. Vi exporterar så mycket vapen ut i världen så vi ligger på topplats idag. Snacka om dubbelmoral!
Olof Palme var också den som godkände vapenexport till många länder som inte skulle ha haft några vapen.
Fattiga länder köper massor med vapen sedan sätter småpåvarna i deras länder igång krig. Krig som leder till stora flyktingströmmar till våra länder.
Först ska man tjäna pengar på vapen, sen ska man ut med bistånd för att hålla tex. massor med Somalier vid liv. Många kommer hit just pga av krigen också.

Jag skulle kunna påstå att det sitter en liten rasist i alldeles för många vilka godkänner denna  typ av handlingar. Och hur tänker svenska folket när de går till valurnorna och väljer politiker av den sort som godkänner vapenhandel.

Aftonbladet och Expressen gottar sig nu på ett sätt som är ganska hemskt att skåda. Allt för att få sälja så många lösnummer som möjligt. Profit  på döda människor gillar de skarpt.  Vem minns inte Tsunamin där man bara fokuserade på döda svenskar allt medan andra folk dog som flugor i massor!

Bojkotta kvällspressen!

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Du skall ej dräpa! Sverige lever!

2 kommentarer

  • 1. Lasse  |  29 juli 2011 kl. 9:07

    Håller fullständigt med dig. För det första är den genomkommersiella hysterin från inte bara kvällstidningarna (som ändå ser som sin främsta uppgift att piska upp hysteri) utan även från i vanliga fall seriösa och sansade medier som SvD och DN beklämmande. För det andra är det verkligen rasism i all sin vidrighet de visar som tycker att norska liv är så mycket mer värda än syriska, indiska eller pakistanska. Undrar om det hade varit 100 muslimer i Norge som hade mördats – säkert hade det inte ens fått tiondelen så mycket uppmärksamhet?

  • 2. vadeva  |  29 juli 2011 kl. 12:48

    Lustigt nog har inte Peter Wolodarski beklagat sig över att statsminsitern inte uttalat sig svälten i Somalia eller de som drunknade (117) när en båt kapsejsade på Volga eller ….. Men Regeringskansliet får väl anställa ett gäng professionella gråterskor som står utanför Rosenbad och hulkar. Hela tiden, för det händer hemska saker dygnet runt i hela världen hela tiden.


Arkiv


%d bloggare gillar detta: