Herpes!

15 augusti 2011 at 0:35

Jag blev smittad när jag var väldigt ung och förstod ingenting från början vad det var. Trodde jag hade fått glasull nere i underlivet.

Ack nej, så var det inte utan jag såg rätt så snart att det var små blåsor som på ett kort stund omvandlades till små ömmande sår.

Nu vid 69 års ålder så har det varit värre än någonsin en längre tid. Så fort jag blir trött av olika anledningar så slår det till på ett par timmar. Samma förlopp varje gång!

Det börjar med att klia, sedan ser man blåsor fyllda med virus. Då tar jag sprit på en tuss och klämmer till så de går sönder men jisses vad det svider. Jag har märkt att förloppet blir kortare när jag gör så!

Dessa virus sitter ju i ryggmärgen och bara väntar på att man ska tex. sova dåligt en natt eller bli stressad av någonting. Då aktiverar de sig och sätter full fart just bara till penis. Varför  kan man fråga sig just där och ingen annan stans på mig?

Å andra sidan är det nog inget kul att få blåsor runt sin mun heller för den delen!

Man känner sig ”smutsig” på ett sätt som sätter sig i psyket. Det här är en undangömd sjukdom som det sällan talas om men det lär vara ca 1 miljon drabbade i vårt land?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Lars Ohly blir en parentes i partiets historia! Våldet i Hofors!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: