Slussen får inte byggas sönder!

05 september 2011 at 11:19

Socialdemokraterna i Stockholm är på rätt väg!

http://www.svd.se/kultur/slussen-kan-bli-valfraga-2014_6441214.svd

Äntligen har (S) tagit rätt ställning i slussfrågan. Det satt långt inne och man kan ibland undra vad de var rädda för? De har allt att vinna på att komma fram till ett nytt förslag som beaktar vad all kritik har kommit fram med. Inte minst de som pekar på framtidens fara för att havsvatten ska börja forsa in i Mälaren!
T-banan måste också byggas om vid slussen, det går inte att köra på i gamla hjulspår.
Snacket från majoriteten om att vi nu måste sätta ner spaden är bara skitsnack. Ska man börja bygga något som visar sig vara dåligt och kanske rent farligt för miljön?
Så kan man inte bedriva politik, lär av vad som hände under betongsossarnas tid på 60-talet inte minst i rivningarnas  Stockholm.
Stora delar av innerstaden förstördes för all framtid och så hade det inte behövt se ut. Samma sak nere i Malmö där man gick fram med grävskopan och rev bort en hel stadsdel. Där fanns en ohelig allians mellan (S) ,dåvarande  Skandianviska Banken samt HSB.
Sossarna i Stockholm har hukat sig för mycket under de här åren med Alliansen i Stadshuset, nu verkar det bli miljöpartiet som tar över den rollen i sin jakt efter makten.

Välkommen tillbaka i det politiska livet säger jag till (S)!

Entry filed under: Uncategorized.

Intressanta föredrag i gammal god stil! Svek av M!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: