Svek av M!

06 september 2011 at 17:30

Moderaterna i Stockholm är maktfullkomliga!

På sextiotalet så började  den tidens socialdemokrater lida av elefantsjuka, de klampade in i porslinsbutiken och rev ner. Det vill säga , halva innerstaden skulle bort och de hann med en hel del måste jag säga. Men när de gav sig på almarna i Kungsan då blev det stopp. Samma med Münchenbryggeriet!
Den tidens moderater stod i opposition till denna betongpolitik och deltog ihop med vänstern och miljörörelsen (Alternativ stad mfl) i kampen mot denna förödande politik som har förfulat Stockholms innerstad.

Nu börjar det bli omvända roller icke minst i synsättet på hur slussen ska utformas.
Moderaterna framträder nu som arvtagare till sextiotalets sossar. Ikväll hålls ett möte där opposition utanför partipolitiken mot slussplanerna genomföres. Alla partier utom M kommer att medverka.
De har blivit så stöddiga så det anser sig inte ens behöva tala med den stora skara av engagerade människor som är intresserade av hur det kommande slussbygget ska genomföras.
Sånt är illa i en demokrati, vad tror de att de är för något?  De ska inte glömma att de är valda i fria val och nästa gång kanske folk kommer ihåg hur de väljer att nonchalera befolkningen!

MP:s vaga hållning i många frågor i Stockholm är också bittert för många att uppleva. Svek säger en del och kommer att gå till sossarna!
Jag förstår dem fullt ut, slussen är en så viktig fråga så de som sviker där ska inte ha något förtroende i nästa val!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Slussen får inte byggas sönder! Åren går!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: