Vill du följa med mig till syriens ambassad?

07 september 2011 at 11:55

Syrien är ett Hadesrike!

Läkare som obducerat sin kollega i smyg beskriver en kropp med intryckta ögon, med knäckta ben på revben, armar och fingrar och med krossade könsorgan.

–En läkare berättade att han grät under obduktionen. Dödsorsaken var kvävning genom hängning, men min bror hade fått in fingrar mellan repet och halsen för att få syre. Trycket på fingrarna var så hårt att de nästan var avklippta, säger Hazem Hallak. http://www.svd.se/nyheter/utrikes/lakare-i-syrien-torterades-till-dods_6447522.svd

När jag läser den här artikeln om grymheten nere i Syrien fylls jag av fasa.
Just fasa är vad regimen är ute efter att sprida bland folket. De har valt ut denne läkare med omsorg, hans öde ska skrämma alla andra till tystnad.
Denna socialistiska regim med sin beundran för det gamla Sovjet-unionen använder även Stalins gamla metoder för att få sitt folk på knä.

I vårt land har vi yttrandefrihet och det är något att värna om. Detta ger också de individer som hyllar dessa blodtörstiga regimer rätten att hylla dem. De ska bara veta och få veta genom alla demokrater att de genom sitt stöd till tortyrregimer i princip är en del av dessa regimers propagandaverktyg.
Ett föga hedersvärt uppdrag och detta föranleder också oss andra till en tro att deras politik skulle leda till samma handlingar även här. Nu befinner sig dessa rörelser i utkanten av vårt samhälle och dess politik likaså men tyvärr har de människor som trots allt kommer till tals offentligt för mycket av en underlig anledning.
I Sverige är det trots allt lättare att bli accepterad som blodig röd än brunsvart.
Om Syriens härskare kallar sig socialist eller nationalsocialist kvittar i varje fall mig, han är samma simpla mördare.

Det är sällan jag känner idag att jag skulle vilja gå till en ambassad och skrika ut min protest men när jag hade läst om denne stackars läkares öde så kändes det starkt inom mig  att söka upp Syriens ambassad. Finns det fler som känner som jag?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Åren går! Tack för att du berättade Ulf Westerblad!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: