Vad bjöd McDöden på idag?

16 september 2011 at 17:18

Arbetarklassens favoritställe!

 Tro det eller ej, idag infann jag mig på snabbmatstället nummer ett för arbetare,lägre tjänstemän samt de som är rädda för griskött!

Jag brukar någon gång per år gå in på McD men jag tar bara tvenne maträtter, antingen fiskburgare eller fågel. Till detta äter jag sallad eller morötter och dricker vatten.
Alla andra sitter med jättehamburgare och massor med pommes samt coca-cola!
Tuggummi-poppen strömmar högljutt ur högtalarna. Varför kan de aldrig spela lite bra musik på sådana här ställen?

I Malmö på lilla torg fanns en gång i tiden ”Lilla Torgs Pizzeria” , där spelades bara jazzmusik. Ett riktigt bra och trevligt ställe med mycket god pizza och dessutom en vinkällare med slottsviner.

Glömmer aldrig när min son Christian beställde in en vuxenpizza som sexåring. Serveringspersonalen (Eva) skrattade lite och sa att han nog inte skulle orka hela men kunde få ta hem det han inte fick i sig.
Christian var en baddare att äta så den slank ner. Då kom Eva tillbaka med stora ögon och frågade om han ville ha något mer!
Då spänner den lilla killen med sina knallblå ögon blicken i hennes ögon, sänker rösten så att han ska låta vuxen och säger med dov röst:” Ge mig en stor konjak”!

Jösses så vi skrattade, det kom från verkligen från det inre. Ingen av oss drack konjak så jag vet inte var han fick detta från!

På McDonalds utspelar sig inte något sådant alls, det är en steril och tråkig miljö. Stressad personal innanför disken, bara unga människor ses fladdra fram och tillbaka för att hinna med.

Fullt inne i lokalen trots att klockan är halv tre på eftermiddagen och bilkö utanför av folk som åker fram till ”luckan” och beställer för att ta med sig eller sitta i bilen och vräka i sig onyttigheterna.

Om folk äter sådan här mat så mycket som många tycks göra då är det inte underligt alls att de mår dåligt i längden. Många, alldeles för många av killarna hade stor buk redan fast de kanske var mellan 25-35 års åldern.

I Farsta centrum  och McD dominerar alltid invandrare med sina många barn, det gäller att kröka det som krokigt ska bli! Troligtvis gillar de kobiffar i tron att gris är livsfarligt! I praktiken är det ju tvärtom, kons kött innehåller inne i köttet en fetthalt på ca 10 % och detta är ett farligt fett för oss. Grisens kött är rent kött och det fett som finns går att skära bort.
Det är förfärligt att se små barn sitta och leva på dålig pommes, hamburgare samt coca-cola. Barn ska överhuvudtaget inte dricka coca-cola med sin blandning av socker,syra och koffein. Inte undra på att de kanske inte kan sova senare på kvällen!


Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Jag är emot all form av vidskepelse! Fram med de hemligstämplade uppgifterna om Dag Hammarskjölds död!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: