Malmö, gangsterstaden!

27 december 2011 at 23:36

Säg sanningen om vad som händer i Malmö

Malmö är staden som i många år har haft olika ligor med namn som ”bulgarligan”, ”serbligan” ,”ungernligan” mfl.
Idag finns det många fler ligor, en del kallas mc-ligor och andra för dess ursprung såsom ”arabligan”!
Alla dessa ligor har i alla år öppnat sk klubbar. På dessa klubbar har det spelats kort och olagliga pokermaskiner har det drällt av. Naturligtvis har alkoholen och annat flödat.
Jag arbetade på systembolaget i Malmö i slutet av 70-talet och hade några sk klubbar som kunder. Det var inte lite de köpte varje vecka i alkoholväg, stor bil utanför och kärra lånades ut så att de kunde frakta allt till sin bil.
Dessutom har jag varit inne på att par stycken och sett vad som pågick. I alla år har knarkhandeln skötts av män från andra länder, jag har personlig kännedom om detta eftersom jag var ”god” vän med stans största knarklangare. En gammal rånare från Ungern som hade suttit tio år på Kumla.
När jag läser de tidningar som skriver om de mord och annat elände som pågår i Malmö dygnet runt så halvljuger de. Mord på kafé skrev de igår när det inte alls är något kafë utan en välkänd arabisk svartklubb med knark och hallickar.
Det verkar som om svensk media har kommit överens om att inte berätta hela sanningen om hur det verkligen har gått snett för många invandrare just i Malmö. Det är trevligare att berätta om Zlatan förstår jag.
De som försökte köra ihjäl fyra poliser igår var ju också killar från invandrarkretsar som var välkända av polisen.
Men det är väl så att om man säger A så måste man ju också säga B och då blir det jobbigt.
Då kommer man ju in på den politik som har förts i det här landet allt för länge. En politik som bara leder till kriminalitet.Att klumpa ihop så många från så olika nationer på ett ställe är inte bra. Skolorna  på dessa ställen är undermåliga och släpper ut elever som inget kan, de får inte några jobb utan hänvisas till att klara sig själv.
En hel del väljer kriminaliteten som utväg att tjäna pengar.Stökiga killar ser redan i 10 årsåldern upp till de äldre kriminella som har pengar,flotta bilar ,guld kring halsen.
Där man minst anar det kan det finnas grov kriminalitet. När jag var med ”Kurdernas vänner” i Malmö så blev vi totalt förda bakom ljuset av särskilt en kille. Vi litade på honom men det visade sig att han vid sidan om sitt ”engagemang” även smugglade in amfetamin från Polen. Kvinnohandel skötte han också denne kurd, gissa om jag och många andra blev djupt besvikna.
Samma var det med en del ”albaner” jag kände. Knark och vapenhandel sköttes av dem ihop med krafter nere i Kossovo och Serbien.
Våra myndigheter tror att man kan hålla nere den sk främlingsfientligheten genom att tiga och skriva halvsanningar i tidningarna. Tyvärr är ju fel väg och som alltid så kommer sanningen fram bland de som bor tex i Malmö och då reagerar folk med att bli förbannade. Det finns ju en orsak till SD:s höga siffor därnere och jag har bott tillräckligt länge där för att också veta att deras åsikter finns bland väljarna i andra partier också.
Ska man ta hit människor från andra länder så måste man skola dem, ordna arbete, se till att de bor över hela Sverige osv.
Då finns det en chans till att kriminaliteten sjunker i dessa grupper av befolkningen och det är väl detta vi vill?
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Två förfärliga skrifter! Brott och straff!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: