Nog med våld nu!

01 januari 2012 at 13:19

Vägs ände i Malmö?

I natt blev en femton års pojke nedskjuten på Ramels väg i Malmö. Svårt skadad i huvudet och ligger på intensiven ,ingen vet i dagsläget om han överlever. På ett år har det varit 13 dödsskjutningar i Skåne , flertalet i Malmö.
I vårt land blir det enbart ett polisiärt ärende!
Nu är det dags för politiken att gripa in med mer drastiska metoder. Att vara svensk medborgare kanske inte ska vara något allt genom givet för de som har blivit medborgare? Grovt kriminella kanske borde få nya ”svärd” hängande över sig när nu inte ens fängelse förmår dem att lägga av med sitt kriminella liv.
Förlust av medborgarskapet med följande utvisning till det land de kommer från kanske skulle få en och annan att börja tänka till?

När kommunrådet Reepalu kom med ett sådant förslag blev det ett väldans liv av någon anledning.
Tyvärr reagerar allt för många på dessa dödsskjutningar med att rycka på axlarna och bara tycka att de gärna kan få skjuta ihjäl varandra dessa brottslingar.

Detta duger inte varken från polisen eller myndigheten, vi har lagar i detta land och de ska följas. Ingen ska skjutas ihjäl!

Frågan är bara hur långt politikernas mesighet ska vara innan vårt samhälle är helt förstört. Sakta men säkert rubbas moralen hos befolkningen.

Nästa steg är ju också att partier så som sverigedemokraterna tar kanske 20 -30 % av väljarnas röster. Är det denna utveckling vi ska få se?

 

Prov i fem år innan slutgiltigt medborgarskap ges?

De som kritiserar tankarna ovan tycker jag ska själv berätta hur de vill försöka stoppa den allt mer hårda kriminaliteten!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Dagens kloka ord av Fredrik Reinfeldt Det är nog nu!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: