Det är nog nu!

02 januari 2012 at 17:22

måndag, januari 02, 2012

Sorg i Rosengård!

http://www.sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_malmo/article1597601/Tv-Minensstund-for-mordade-1

Det är så sorgligt att en ung kille på femton år ska behöva mista livet på ett sådant sätt som skedde. Skjuten med flera skott!

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1597516/Polisen-Meningen-var-att-doda-pojken.html

Jag blir också upprörd över hur unga människor på Facebook helt rått kan uttrycka nästan glädje över att ”kriminella” skjuter ihjäl varandra. Hamnade i en dispyt med en ung man just om detta , han påstod felaktigt att den här killen tillhörde ”undre världen”!
Ett mycket dåligt argument som dessutom var totalt felaktigt enligt polisen.

När svenska folket har hamnat i detta moralträsk att de upplever att det är bra med mord, då måste politiker och myndigheter verkligen ta sig samman och börja att agera.
Vi har en gammal vapenlag sedan början på 50-talet och riksdagen kan börja med att omarbeta den på en gång. I övriga Europa döms man mycket hårdare om man påträffas med att automatvapen, icke så i Sverige. Ett vapen som avser att massmörda måste ge hårdare straff!

Jag blev också betänksam i morse när man under nyhetstimmen inte talade om detta mord alls. Har allt för många blivit vana vid detta förfärliga våld som tycks sprida sig?
Är man rädd för den diskussion som naturligtvis kommer upp att det nästan alltid är killar från invandarmiljöer som är inblandade i dessa skjutmord?

Om man någonsin ska förstå och kunna göra något så måste denna diskussion upp på bordet.
Skolgången,arbete,bostadsmiljöer osv ska upp på bordet!

De som anser att vi ska tiga eller till och med tycker det är bra att de skjuter ihjäl varandra tillhör inte mina favoriter precis, de är ofta de verkliga rasisterna.
De som fritt talar om att de inte gillar invandrare vet man var man har men många av de som fattar beslut i vårt samhälle utan att ens försöka begripa vart dessa leder är en sorts smygrasister.

Det är nog nu denna politik som förts i allt för många år.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Nog med våld nu! Tänk klart, tänk länge!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: