Tänk klart, tänk länge!

02 januari 2012 at 23:26

Såg just nu i Per Gudmunsons Facebook-sida att en journalist med namn Elin Grelson inte kan läsa Svd bara därför att Per G skriver ledare där!

Sedan när jag kollar vem denna unga kvinna är så ser jag att hon lutar åt vänster och skriver bla i ETC. Det kufiska är att denna vänstertjej blir påhoppad där av andra tjejer bara därför att hon valt att gifta sig ! De tycker förstås att hon är en borgerlig feminist!

Nå, samma konstiga grej såg jag idag från en ung man som inte kunde med personen Roland Poirier Martinsson bara därför att han jobbar på Timbro. Roland hade skrivit en bra artikel om Juholt men fy usch från den unga mannen.Pest i hans ögon! Jag bad honom läsa och komma igen med sina åsikter om det som stod i artikeln men det blev bara fy usch!

 

Så här har det varit länge från vänstersidans folk ute på nätet. De är för lata att ens försöka att läsa vad människor med andra ståndpunkter skriver. Sånt är illa, riktigt illa. Påminner om hur folken i härtagna länder fungerade tillslut.

Här lever vi med tryck och yttrandefrihet men ändå lägger dessa unga självcensur över sig, vill bara tala med likasinnande samt läsa grejor de kan gilla.

För mig så luktar det sekt lång väg. Ingen skillnad mot att vara med Jehovas vittnen.

 

Det är ett långt gånget andligt förfall detta som har pågått länge. Vi som var med inom vänstern på sextio-sjuttiotalet tar oss för pannan. När vi agerade ute på gator och torg så talade vi med alla och lyssnade ! Vi kunde på den tiden få människor att  ändra mening om tex Vietnamnkriget. Vi fick till och med högerns Gösta Bohman att skriva under ett krav att USA skulle sluta bomba Vietnam! Det gäller att få till en levande dialog!

 Det var självklart att läsa allt som andra tyckte och tänkte och diskutera detta. Det var bla. därför vi kunde stödja Charta77 i Tjeckslovakien och Vaclav Havel till skillnad mot de som var medlemmar i Vänsterpartiet K!

 

De unga som nu stänger igen om sig inser inte nu hur fel de gör mot sig själv men jag får hoppas att de lär sig av livet framöver och inser att ingenting är svart eller vitt!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Det är nog nu! Leninpriset till Sven Lindqvist!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: