Sveriges politiker svek Fadime och Pela!

20 januari 2012 at 11:32

Tvångsäktenskap skall lagstiftas bort!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4918913

Elina lever på skyddad tid i sitt liv, på annan ort och med annat namn med andra ord. Hennes historia är likadan som flera tusen andra flickor med invandrarbakgrund. Familjen har redan i barndomen bestämt att hon ska gifta sig med kusinen. En kusin som hon inte ens tycker om!

Nu äntligen kommer det att lagstiftas att sådana giftermål är olagliga.
Vi lever i 2000-talet och ändå så har vissa människor som kommit hit av någon anledning inte förstått att här kan vi inte acceptera stenåldersregler. Tyvärr har politikerna allt för länge duckat inför dessa och andra problem och vänstermänniskor har allt för länge fått dominera den här debatten.
Vänstern har tydligen in i ryggmärgen bara sett att om man kritiserar invandrarens kultur så är man ”rasist” eller annat otrevligt.

Vänsterns sätt att tänka i ideologiska banor får dem att agera så att de blir skyldiga till en bakvänd rasism där de särbehandlar invandrare och deras reaktionära kultur.
Vi kan inte någonsin ha det minsta förståelse för ”hedersmord” och den sk kultur som ligger bakom detta hemska. Lika lite kan vi acceptera att romer eller andra gifter bort blott 13 års flickor.

Tyvärr har myndigheterna inte brytt sig om tex barnäktenskapen utan låtsat att de inte finns. Jag minns flickor i Rosengård som jag såg som barn men de var gifta och hade själv barn med äldre karlar. Sverige har haft dispens för dessa barnäktenskap och det har ju varit att ge totalt fel signaler.
En svensk kille på 18 som har samlag med en 14 års tös får fängelse . Är man invandrare och gifter bort sin dotter vid 14 med en man på 37 så har det inte lett till något alls, myndigheterna har bara accepterat dessa tvångsäktenskap.

Sverige borde naturligtvis haft en klar lagstiftning om dessa ting redan för 50 år sedan och alla som kommer hit skulle få sig en genomgång över våra lagar samt få skriva på ett kontrakt att följa dessa regler.

Radions P1 hade en uppgift på som tyder på att ungefär 8000 unga är rädda för att giftas bort utan att de får vara med och bestämma. Om dessa siffror stämmer så är det ju förfärligt många som lever i en otrygg värld.
Det är en mänsklig rättighet att få fritt välja sin partner.

 

Glöm aldrig Fadime och Pela och vad som hände dem!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Vad är konst? Juholtare!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: