Juholtare!

21 januari 2012 at 12:14


Än slank han dit och än slank han i diket!

Håkan Juholt har just kommit hem från sin semester i Mexico och skulle upp i talarstolen i Sälen. Då drabbas han av nervös svettning enligt de som var i samma rum som honom! Pressen var stor naturligtvis men han hade ett manuskript att gå efter så det borde ju gått vägen utan tabbar.

Jag tror något helt annat grundat på egna erfarenheter vilket inte någon annan ens snuddat vid i detta sammanhang. Håkan Juholts semester liksom tidigare semestrar har inneburit för mycket alkohol och då råkar man ut för dessa omotiverade svettningar och kortslutningar i hjärnan.
Så fort Juholt släppte sitt manus så kom hans hjärna att spela honom spratt med olika felsägningar och galna tankemönster. En hjärna stressad av politisk press samt för mycket alkohol!
I Turkiet så sågs han och hördes  vid baren av andra svenskar och de blev illa berörda av en drucken partiledare och sådant är illa. En blivande statsministerkandidat kan ej leva så!

I eftermiddag så har Juholt kallat till presskonferans nere i Oskarshamn och liggande bud är att han då meddelar sin avgång.

Socialdemokratin har inte bara ledarproblem utan det är hela det skraltiga politiska innehållet som faller samman. En dålig partiledning gör ju inte saken bättre!

Uppdelningen i ”höger” och ”vänster” är dessutom fördärvligt. Pajkastningen mellan dessa falanger påminner mer om en ungdomsrörelse utan styrsel. Vi talar om att respektera varandra men det är det minsta vissa särskilt de inom ”vänstern” utövar inom (S).
I Skåne så är vissa (S) politiker förvillande lika vänsterpartister i sina uppfattningar. När jag träffade SSU-are i Malmö så trodde jag först att de var extrema kommunister! Ur denna plantskola kommer ofta de riksdagsmän som representerar (S) och då förstår jag också varför de alltid går till attack mot tex vissa (S) politiker i Stockholm. (Stockholmshögern osv. sägs det öppet)

Läs Mikael Holmströms iaktagelser om Juholt : http://www.svd.se/nyheter/inrikes/18-timmar-som-gav-krisen-nytt-liv_6786643.svd

När valberedningen tog fram kandidater så blockerades dugliga sådana av tex. Skånedistriktet. De har alltså skuld i att Juholt blev vald! Han sa själv från början att han inte var lämplig men ingen lyssnade på honom!

Det är helt enkelt en kollosal tabbe av en valberedning att välja en kandidat som själv anser sig ej lämpad.

Juholt själv har sannolikt gjort den bästa analysen. I en dokumentär i Sveriges Radio sade han, när han fick veta att han var en av dem som valberedningen funderade på:

”– Oj. De är inte kloka. Absolut inte­. Absolut inte. Jag är inte en sådan person. Jag är alldeles för yvig, ostrukturerad. Jag har inte en personlighet som passar för ett sådant ledande uppdrag.”

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Sveriges politiker svek Fadime och Pela! Barnfattigdom!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: