Svenska tidningar skildrar världen orättvist!

22 januari 2012 at 11:22

SÖNDAG, JANUARI 22, 2012

Orättfärdig journalistik!

När jag slår upp dagens tidning så är ju naturligtvis innehållet fullt med Juholts avgång , inget att säga om det.
Men sen långt inne i tidningen finns en mycket liten blänkare om att minst 120 människor mördades i Nigeria igår. Bomber, självmordssprängare och skottlossning från det islamistiska Boko Haram  ändade livet på dessa människor.
Boko Haram dödar kristna i parti och minut sedan lång tid tillbaka, de går rakt in i kyrkorna under andakten och mördar de som är där.
De väjer inte för kvinnor med barn heller och hur de inför sin muslimska religion förklarar detta kan ingen förstå.

Det finns i vårt land en tradition att ”glömma” bort denna stora kontinent vid namn Afrika. Däremot så blir det stora rubriker när svenskar är inblandade i något som sker där nere i något land. Människoliv devalveras tydligen när de har svart hudfärg eller hur ska man tyda behandlingen av Afrika?
När det gäller Nigeria eller andra länder där islamister begår mordorgier så gäller kanske andra regler för tidningar att rapportera eller vad ska man tro?

Islamister över hela världen stärker sina positioner , inte minst valet i Egypten är mycket  olycksbådande på den punkten.
I Sverige verkar det som om ingen har någon vetskap om hur islamisterna bygger upp sina organisationer. Om SÄPO vet något så säger de inget i varje fall.
Man  kan hoppas att de har koll på läget så vi inte ett tu tre blir tagna på sängen pga av något stort attentat!

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Barnfattigdom! Ordet till Hanne Kjöller


Arkiv


%d bloggare gillar detta: