Vem stödjer Syrien?

01 februari 2012 at 10:40

Vem är vem?

Ingen har ju undgått att se vad som händer i Syrien sedan lång tid tillbaka. Tidningarna kallar det slakt och med över 5000 offer som facit så är det ju frågan om inte ordet mordorgier vore det rätta.
Presidenten heter Bashar al-Assad och han ärvde posten som president från sin far Hafez al-Bashar. Samma mönster som i det kommunistiska nordkorea med andra ord, republiker som trots allt är monarkier.
Allt detta gör att man idag lätt kan se vilka stater i världen som är skurkstater och vilka partier och människor som stödjer detta blodbad. Cuba och Venezuela står i spetsen men även Ryssland och Kina vägrar att ta avstånd från Syriens härskare och det som händer folket. I Sverige är det lilla sk kommunistiska partiet (KP- fd KPMLR) plus likatänkande personer  som håller mordets fana högt !Ryssland är det land som förser Syrien med vapen ända sedan Sovjettiden. Iran levererar också vapen samt har goda förbindelser med Bashar al-Assad.

Jag kan inte tänka mig att denna blodsbesudlade regim kan sitta kvar, allt har en gräns som vi såg i Libyen. Skillnaden är den att FN har inte kunnat ta något beslut om åtgärder för att hjälpa folket därför att Ryssland med sitt veto blockerar alla beslut.

Hur mycket offer i människoliv ska det behövas innan regimen störtas?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Nytt mord i Malmö ! Lena Anderssons Sverige?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: