Brösten på kvinnor är alltid på tapeten!

03 februari 2012 at 13:22

FREDAG, FEBRUARI 03, 2012

Bröstcirkus!

Det har blivit en stor industri att sätta in ”big boops” på kvinnor! Farligt för kvinnorna och framförallt FULT.
Jag ser på direkten att det är ”fuskvara” och får hemska tankar om gummibollar.Minns när jag fick känna på bröst som inte var naturliga och det var ingen angenäm känsla alls.
Jag kan förstå att om man tvingats att operera bort bröst pga sjukdom så vill man försöka återskapa hur man såg ut tidigare. Detta går ju i viss mån utan att sätta in silicon!
Idag kan man se långa slanka kvinnor med jättebröst som inte går ihop sig med resten av kroppen,inte snyggt!
Vill kvinnor som gör dessa operationer använda sina bröst som ”flugpapper” för att fånga andras blickar? Raggar man partners på detta sätt?
Ibland tvingas man att se ”monster” på film från USA , kvinnor som slingrar sig runt pålar med jättefotbollar till bröst.Det allra  larvigaste är dessa män som befinner sig på såna ställen med dräglande munnar och ögon som står ut som små råttpittar i huvudet.
Förnedrande för alla !

Om man historiskt studerar bröstkulten så har det varit väldigt olika mellan  epokerna. Vem minns inte 1700-talets mode med svällande barmar särskilt i Frankrike. I början på 1900-talet så ändrade sig modet bla i Sverige där kvinnor tom. lindade sig så de tedde sig plattbystade.
Idag skulle nog ingen kvinna ens kunna tänka sig tanken att linda sig hårt så att de blev ”platta”!
I många länder så förblev brösten för män och kvinnor tabu i sexuella sammanhang långt in i vår tid. Brösten var spädbarnens matmagasin, pronto!
De flesta kvinnor och män är av en annan mening idag, brösten ger bägge parter stor njutning och glädje.
Många av oss män är nästan vad man kan säga bröstfixerade och det är inte så underligt om man studerar hur vi har i urminnes tider fungerat på dessa signaler som sänds ut av kvinnor.
Forskare har kunnat med hjälp av studier kunnat se att vi män reagerar på former och särskilt runda former. I apstadiet så använder honorna fortfarande sin ändalyckt som medel för att locka eller distrahera hannarna.
Kvinnors bröst har antagit samma former och fungerar på samma sätt som aphonornas bakar. Bla forskaren Morris har kunnat påvisa att män oftast ser en kvinnas urringning först sedan höjs blicken till ögonen.
Stora pupiller på en kvinna gör henne ofta också mer ”intressant” än små pupiller .
Idag på galor av olika slag så hoppar nästan vissa kvinnors bröst ut ur den minimala klänningen. Är det snyggt eller?
Nå, tiderna och modet förändras och ofta kommer det gamla tillbaka men frågan är om vi någonsin mer kommer tillbaka till det platta bröstmodet? 

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , .

Debatt om skolan! Ett fruktansvärt beslut i säkerhetsrådet idag!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: