Nytt bottennapp av Åsa Linderborg!

19 februari 2012 at 11:29

söndag, februari 19, 2012

Åsa Linderborg, är hon demokrat?

”Breiviks retorik mot kollektiva lösningar och gemensamt ägande låter som pamfletter från DN:s ledarsida.”
http://www.aftonbladet.se/kultur/article14396930.ab

Linderborg har aldrig lämnat stolen som ombudsman för kommunistisk ungdom. Här sitter hon och uppmanar de ”De borgerliga intellektuella som på allvar vill markera sitt avståndstagande mot fascismen måste göra upp med sin egen världsbild.”

Det här kommer verkligen inte från rätt person som i så många år försvarade sovjetkommunismen och Stalins pakt med Hitler . Kommunisterna i världen har aldrig gått till botten med sitt totala knäfall just för en av de mörkaste epokerna i Europas historia  .
Efter att Hitler anföll sovjet så har olika svulstiga förklaringsmodeller fabricerats. Sven Landin åkte för Ny Dags räkning till det ockuperade Norge och beskrev i lysande ordalag hur Norges befolkning och Hitlers soldater trivdes tillsammans. Så var hela stämningen inom de kommunistiska partierna då. Pakten gjorde att Hitler fick olja,järn och andra förnödenheter från Stalins sovjet och kunde ytterligare förbereda sig inför det stora kriget.Stalin och kommunisterna begrep ingenting och våldtog Polen och dess folk på det grymmast tilsammans.

Där sitter Åsa Linderborg och mästrar andra och har mage att påstå att Dagens nyheters ledarsida går i Breiviks fotspår!
Jag ger inte mycket för Linderborgs omdöme när man kan åstadkomma något liknande, det är lika uselt som Sven Landins iaktagelser under andra världskriget med sina kommunistiska glasögon på näsan.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Mord återigen i Malmö, denna gång en kvinna! Tro det eller ej men våren är på gång!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: