Jag står upp för Lars Vilks rätt till yttrandefrihet!

24 februari 2012 at 11:24

fredag, februari 24, 2012

Det är illa att bränna böcker……

Men, det är värre att döda! Bokbål har vi sett förr och särskilt minns vi ju ur historien bokbålen i Hitlers Tyskland 1933.
Då brändes och förbjöds all kultur där de kunde påvisa att upphovsmannen var av sk judisk härkomst.

Hitler både brände böcker och mördade så den regimen har ett rekord som är svårslagbart.

I Afghanistan så hittades två brända böcker i soporna, det var två sk heliga skrifter. Koranen  med andra ord!
Det är som sagt illa att bränna böcker men värre är som de troende i den muslimska världen handlar. De handlar mot Koranen med att döda människor! De mördar med bomber andra muslimer av andra riktningar.

Muslimer blir upprörda med rätta att Koranen bränns men de själv bränner USA:s och andra länders ”heliga” flaggor utan att för en stund ens vilja begripa att de gör lika illa.
De vill ej heller förstå yttrande och tryckfrihetens villkor utan blir snara att ta till våld och död och hot.
 Lars Vilks har nu två gånger blivit överfallen när han föreläser på våra universitet. Han lever med ett dödshot över sig varje dag och tvingas att ha livvakter från säpo dygnet runt.

Man kan tycka illa om skymfande bilder liksom text som hånar men i en demokrati så får man finna sig i att det som är ”heligt” för den ena  INTE är det för den andra.
Om man anser att något är stridande mot lagen så får man snällt vända sig till polisen eller advokaten och bedriva frågan i rätten.

 

 Unga män runt om i världen inom den islamistiska rörelsen tar lagen i egna händer och när de bor här så tror de att det går för sig även här. Om våra myndigheter sviker vår egen lagstiftning , vilket man då och då gör, så är vi illa ute.

De regler som tex gäller i skolan ska gälla alla utan undantag! Samma sak gäller maskering, ingen ska kunna maskera sig och bryta mot våra vedertagna principer. Lagen säger nej till maskering när man går i ett demonstrationståg, denna lag borde gälla det övriga offentliga samhället också.

När polisen ingrep mot mobben som kastade ägg på Lars Vilks så svävade de på målet efteråt om de överhuvudtaget skulle lagföra dessa unga män.
Detta  är helt galet och leder fel, det är ju faktiskt frågan om yttrandefriheten i vårt land som drabbas.
Lars Vilks kan konstatera att skolor och andra organisationer inte vågar anlita honom därför att islamisterna kommer på dessa föreläsningar och hotar .

Ingen ska behöva ställa in möten som är lagliga!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Löfven har valt rätt personer! Kan du ge mig ett gott råd?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: