Jag ogillar niqab!

27 februari 2012 at 15:47

måndag, februari 27, 2012

Välkommen Jan Guillou!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article14432544.ab

Sent ska syndaren vakna brukar man säga, JG har inte tidigare bidragit med sådana här åsikter!  Tvärtom har han nästan förlöjligat oss som länge har hävdat våra åsikter om vidskepelse klädd i religiösa kläder!

Nå, det är en demokratisk rättighet att få ändra sig och det är något vi ska slå vakt om!
Det finns   allt för många som håller fast vid den åsikt de antog när de var unga och inte bryr sig om all den kunskap man borde ha i mogen ålder. (I bästa fall)

 Såg några bloggar där man halstrar JG efter alla konstens regler och lämnar debatten om niqab och den bristande svenska lagen därhän.
DET är olyckligt om man styr över en debatt på vad någon sa för sex år sedan eller 35 år sedan.
Det viktiga är att JG nu ser mer klart än förut och han är läst av många och har inflytande.

Vi lever i ett land där makthavarna av båda färgerna hukar under ”svärdet”! De är samtliga rädda att bli kallade rasister och bakåtsträvare. Men det är just bakåtsträvare de är, de hjälper till att föra vårt samhälle tillbaka till mörkrets tidevarv. Detta drabbar kvinnor på ett mycket unket sätt. Se på de män som förfäktar kvinnans ställning att behöva huka sig under regler som de själv inte behöver följa.
Vem har sett en man från dessa ”kulturer” tex bada i sjön med alla kläder på?
Vem har sett männen behöva täcka hela kroppen med byltiga kläder?

Männen fick sitta längst fram i skolsalen i Strömsund medan kvinnorna förvisades till ett sittande längst bak bakom en skärm!

Jag behöver inte rada upp alla galna exempel på hur verkligheten ser ut för kvinnorna som kommer hit till ”frihetens ” land och finner att deras frihet blev lika med noll. Männens makt består med hjälp av det fega svenska samhället.
Vive la France!

Annonser

Entry filed under: Frigörelse!, Uncategorized. Tags: , , , , .

Drömfabriken! Skrivbordsmördare?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: