Put-in borde ha varit put-out!

04 mars 2012 at 19:11

En ung kvinna uttalade sig när det stod klar att Putin blev vald till president: ”Det var bra, vi behöver en stark ledare”!
När folk har dessa idéer så blir det som det blir. Hitler, Stalin eller Putin, bara de uppfattas som ”starka” så vill man ha dem.
Inte en tanke på att Putin liksom de andra gubbarna våldtar nationen på alla sätt.
Putin har ända sedan han var KGB-chef sett om sitt eget hus. Han beslagtar statlig och privat egendom utan att blinka och gör företagen eller byggnaderna till sina egna privata egendomar.
Han är en av Rysslands rikaste män idag.
Det är synd om Rysslands folk som i alla tider har fått stå ut med despoter.

Historiskt har Rysslands folk alltid varit underkuvade likt slavar. Lenin utlovade frihet men drog in landet ihop med Trotsky och Stalin i än värre fånglägersliknande tillvaro.

Har just läst om hur Karelens folk i början på 30-talet ihop med ditresta svenska kommunister sköts för påstådda kriminella handlingar. Påstått  spioneri för Finland slutade alltid med ett skott i bakhuvudet. Ca 15.000 medborgare dödades under några år i Karelen. Hederliga kommunister från andra länder som ville hjälpa Sovjet i uppbyggnaden blev istället fängslade och mördade under fruktansvärd tortyr där de erkände allting som förhörsledarna påstod.
I snitt tolv dagars förhör räckte för ett erkännande och ögonblicklig död!

Putin har många människors död på sitt samvete. Fria journalister, bankfolk, advokater, alla har mördats på öppen gata de senaste åren. Nu fuskar han till sig president-titeln igen!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Microsoft, gör något ovanligt! Vad är en ”hena”?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: