Lenis hårda papper!

07 mars 2012 at 11:00

 
 
 
 

ONSDAG, MARS 07, 2012

Vapenavtal med diktaturer

 

Här står förre (S) försvarsministern Leni Björklund bredvid en belåten shejk från Saudiarabien. Året är 2005.

Nu är vi där igen, socialdemokraternas politik och avtal tidigare kommer upp till ytan och nuvarande regering får skäll i pressen från vänsterskribenterna som är dåligt pålästa som vanligt.
 
Att bli ideologiskt blind är det sämsta som händer människan och är man dessutom lat och inte orkar att ta till sig fakta , då blir det inte ens diskussion. Det blir pajkastning och vrål på gatan av en pöbel som varken kan eller vill ta till sig fakta! 
 
Jag brukar framhålla vänstern från 68 som ett föredöme ! Pålästa och debattvilliga! Men så blev de flesta så pålästa också att de lämnade vänstern och blev ofta liberaler. 
Hur många är inte de nu sittande professorerna som startade sin bana inom vänstern (dock ej vpk) !
 
En del gamla sossar påminner om de unga som är dåligt pålästa, de har skapat sig en världsbild en gång för länge sedan som de håller fast vid livet ut. Finns ingen fakta som kan ändra deras inställning. Såg några ”GEN” inom (S) i Sandviken som satt och malde på om RUT och att ”de rika” använde sig av detta avdrag för att tex ”kunna sitta och måla sina naglar”!
Alla undersökningar har visat att allt fler av oss vanliga pensionärer just använder RUT till det tunga i våra hem som vi inte klarar av längre!
För övrigt minns jag att just Sandvikens kommun skämde ut sig för ett tag sedan med att anklaga ett par föräldrar orättmätigt för div. ting så att de omhändertog deras barn. Domstol efter domstol fällde domar att Sandvikens  ledning hade handlat fel men de bara överklagade in i det sista men förlorade ändå.Barnen fick komma hem efter ett halvårs tvångsvistelse hos fosterfamilj.
 
Nej då, Sandvikens sossar sitter och ondgör sig över RUT i stället.
 
Nu borde sossar och annan vänster se på Saudi-affären med klara rättvisa ögon och inse VEM det var som gjorde denna affär.

Läs gärna SVD:s ledare och ta till dig vad de säger där:

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Vad är en ”hena”? Det svenska stålet biter!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: