Avgå Tolgfors!

09 mars 2012 at 11:34

Försvarsministern ljuger uppenbarligen!

 
Nu börjar sanningens minut för Tolgfors som försvarsminister men vi ska inte i det här sammanhanget  glömma fd ministern Leni Björklund i Göran Perssons regering heller.

Det har alltid pågått massor med interna affärer och tagits beslut i en trång krets av politiker. Partigängarna har bara att hålla god min och spela med om de ska få vara kvar.

Till och med mp har vetat mer än vad de sagt !Hemligstämpel har rått och då är det ju f-b bekvämt att låtsas att det regnar!

Överhuvudtaget har man tämligen ostört kunnat riva ner stora delar av vårt försvar så att vi nu befinner i samma läge som i slutet av tjugotalet. Leni Björklund och Göran Persson har stor skuld i detta liksom en svag borgerlig opposition under dessa år. 

Vi ska bara finnas med militära krafter  i andra länder och tydligen till och med bygga upp försvarsindustri i diktaturländer!

Det heter att man ska lära av historien men inte f-n har man gjort av detta. 1929 hade Sverige i stort sett inget försvar kvar och Hitler stod inför dörren. Inte ens 1938 hade Sverige något försvar!

Idag skulle vi inte kunna göra någonting för att försvara vårt land, små punktinsatser i väntan på att USA och NATO skulle hjälpa oss.
OM våra politiker åtminstone kunde se till att vi blev fullvärdiga medlemmar i NATO istället för den halvmessyr Erlander skapade på sin tid.
 Hemligt medlemskap i NATO som inte folket skulle få veta något om. Hemliga samövningar med NATOS både flyg och sjöstridskrafter.Utbildning av svensk militär hos NATO osv.

De som inget vill veta har satt på sig sina specialglasögon och inget sett eller hört, bara upprepat sitt mantra:” Sverige är neutralt, sverige är neutralt, sverige är neutralt…”!

Entry filed under: Uncategorized.

Full eller sjuk? Hånet som vapen!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: