Låt inte skåningar dominera invandrardebatten!

15 mars 2012 at 7:39

 
 
 
 

TORSDAG, MARS 15, 2012

Migrationspolitiken!

 
Det finns en märklig koppling  mellan  Skåne-skåningar och migrationspolitik. I morse framträdde två ledande politiker i radion  och var bägge skåningar. Tobias Billström  minister och Maria Ferm (MP)! När man sedan lyssnar på ledande tjänstemän från migrationsverket tex rättschefen Ribbenvik så är han också skåning. Ledande SD:are är också skåningar osv.
Fanatiker på bägge sidor i migrationsfrågor finns i majoritet i skåne.
Men när man kommer till den skånska kultureliten så är de ofta inflyttade till skåne från övriga Sverige. Tex Per Svensson som ville att man ihop med Sydsvenskan skulle älska Malmö.
Motsättningarna i skåne när det gäller invandrarpolitiken är värre där än någon annan stans. Många arbetare har valt att gå till Sverigedemokraterna, människor som förr var ”vänster” har idag valt att stödja SD!
Utvecklingen påminner på detta sätt om läget i Tyskland på trettiotalet när många från ”vänstern” (KPD) valde att stödja Nationalsocialisterna. De kände igen sig i det nya partiet , kunde man läsa i forskarrapporter efter kriget när man försökte komma fram till varför man bytte partifärg.
När SD talar om Per-Albins folkhem så lockas en del av detta och känner igen sig på samma sätt som folk i Tyskland gjorde !
Judehatet fanns även inom de kommunistiska partierna så steget över till Hitler kanske inte var så svårt. Att vara sosse och inte gilla ”araber” eller andra invandrare gör steget över till SD ganska lätt.

De riktigt svåra rasisterna är de som talar väl om invandring men i praktiken sätter käppar i hjulet för en bra politik där man inte sätter invandrare i särställning med ett livslångt beroende av försörjningsstöd och ingen chans till ett vanligt arbete.
 De sätter invandrarnas barn i skolor som inte mäktar med att utbilda dem. Man stryker medhårs  allehanda ”kulturer” som tillåter vidskepelsen att breda ut sig med följd att kvinnor sätts i hemmafängelse och blir utsatta för olaglig behandling av ”efterblivna” män som slår och till och med mördar!
Tyvärr har vi ju färska exempel just från skåne när det gäller detta.

I många år har man inte brytt sig om barnäktenskap där flickor långt ner i ålder har fått barn med äldre män. Detta är inget annat än rasism.
Lagen måste gälla lika för alla!
   Snällhetsrasismen är den allra värsta form av diskriminering som finns därför att så många inte inser vad det egentligen handlar om.
När man tror sig handla gott och rätt men resultatet efter alla år uppvisar något annat , då är det dags att tänka om.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Hannes Råstam Kvinnor är fångar under islam!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: