Gatsten!

19 mars 2012 at 11:05

 

Soldater och poliser blir illa behandlade!

 
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ge-soldaterna-den-respekt-de-fortjanar_6934329.svd

Johanne Hildebrandt beskriver i sin artikel ett fenomen som har funnits i vårt samhälle länge. Den stora lögnen om att Sverige är neutrala sedan urminnes tider (1809) lever kvar i nästan hela svenska folket. Nästan alla partier fortsätter med denna sagobeskrivning som strider mot all fakta som har kommit fram nu när arkiven har öppnats. Vi har sedan 1948 i praktiken varit ”hemliga” medlemmar i Nato, inte minst Sovjet visste detta.
Sverige fick tom. ett spionplan nedskjutet över Östersjön men de svenska myndigheterna mörkade detta i alla år. De visste var planet låg på botten men alla teg och lät anförvanterna gå i tron att flygarna kanske hade överlevt och satt liksom Wallenberg i fångläger i Sovjet.
Det var sk ”privatspanare” som återfann DC3:an utanför Gotland och tog upp både vrak och de omkommna som återfanns.

Nej , det passade inte politikernas syften att erkänna att Sverige spionerade åt Nato. Inte heller har man någonsin talat om att man i alla år har samövat med Nato! Allt det här spektaklet ingår i att inför svenska folket vidmakthålla ”neutralitetstanken” men i verkligheten är det bara ett sätt att gagna svensk krigsindustri.
Med ett öppet medlemskap så hade sverige inte haft något behov av att utveckla fruktansvärt dyra flygplan till gagn för Wallenbergs industrier.
Vi har med höga skatter genererat mycket stora  vinster åt Wallenbergs olika bolag!
Både Danmark och Norge var klokare och gick med i Nato. Deras socialdemokratiska regeringar har varit betydligt mer insiktsfulla och ärligare och deras försvarskostnader mycket lägre än Sveriges.
Ett tag på sextiotalet låg Sverige näst dyrast för försvaret i världen, det var bara Israel som låg före oss.

När Johanne beskriver kvinnan som hackar på soldaterna så är det samma parodi som vänstern alltid har hållit på med vad gäller polisen. Man har efter mönster från USA ropat slagord och kallat hederliga poliser för diverse fula tillmälen när de utför sitt arbete.
Precis som vår militär  är de anställda av samhället och regering och riksdag bestämmer över dem ytterst med lagstiftning.

Vänsteranhängaren med gatstenen i högsta hugg ropar ”jävla nazist” åt polisen men visar på detta sätt sin egen fascistiska inställning.

Att skilja på sak och enskild har aldrig  varit de extremas  ståndpunkt. Om man inte tycker om polis,militär ,invandrare osv så ska man rikta sin kritik mot vår riksdag, aldrig mot de enskilda individerna!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Det gör ont! Rökare, gå någon annan stans!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: