Hat löser ingenting!

22 mars 2012 at 16:22


Sökte döden!

 
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/folj-polisernas-jakt-i-toulouse_6940425.svd

Mohammed sökte säkert döden när han starkt beväpnad stängde in sig i sin lägenhet. Han försökte ta med sig fler in i döden men ser ut att ha misslyckats.Det var lättare att skjuta
barn!
Dessa resenärer till Afghanistan och Pakistan som vi även har haft från Sverige, de är ute i ett särskilt syfte.
Kontakter och kunskaper i att mörda! Den här killen förefaller att ha gått från småkriminell till att bli troende muslim på hatkanten.( Hans uppfattningar är i viss mån rätt lika Breivik!)

De tror att de kan förändra världen genom våldsdåd. Allt det de åstadkommer är sorg för många människor och i det här fallet ett elände för många muslimer i olika länder.
De franska muslimerna fick sorg i sitt hjärta över vad denne unga man ställde till med.

Breivik ställde till med samma sorg i hela folket som bor i Norge.

Judar både i Frankrike och Sverige känner rädsla över vad som hänt och kan inte veta om denne Mohammed har satt igång något som vi inte har sett slutet på.
Vi vet sedan många år att delar av Rosengårdsbefolkningen har betett sig mycket illa mot stadens judar. Jag minns bomhot mot  det judiska daghemmet och Synagogan eftersom jag bodde granne med bägge dessa hus. Det var på 80-90- talet redan som sådant började och inte har det blivit bättre av att vänstern i Malmö släppt in Hamas i sina demonstrationer där de skanderat  ut sitt judehat. Att sedan stadens ledande kommunalråd Ilmar Reepalu slirar i dessa frågor är ju inte alls bra!
Att blanda ihop staten Israels görande och låtande och ställa svenska troende judar till ansvar är ju helt idiotiskt.
Vänsterns duttande med allehanda terroriströrelser nere i Palestina har förlett en del unga till att låta som gammeldags nazister.

Kommunistiska partiet i Göteborg är de värsta med sina förbindelser sedan 70-talet med PFLP, en ren terrororganisation med samröre med allt från Baader-Meinhof till olika flygplanskapare. De tar hit denna organisation till sina första maj möten , även Syndikalisterna gör detsamma och ansluter sig på detta sätt till judehatarna.

Allt våld från terrorister, såväl kristna som muslimer, höger eller vänster måste alla ta avstånd från och bekämpa. 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Rökare, gå någon annan stans! Stöd de fängslade i Etiopien!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: