Gräv mer!

25 mars 2012 at 12:09

”Min” tidning fick fina guldspadar!

 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/storslam-i-guldspadar-for-svd_6950315.svd

Ett stort grattis till Svd:s medarbetare Ola Wong, Jan Almgren, Jonas Fröberg och Mikael Holmström!
Invest Sweden fick lägga ner hela sin verksamhet efter Svd:s avslöjande reportage om blufffirmor utan innehåll som startades. Grävande journalistik har blivit Svd:s stora framgång som tidning vid sidan om alla internationella priser för tidningens layout och övrigt innehåll!

Jag är särskilt glad över att Mikael Holmström fick en guldspade för dels boken ”Den dolda alliansen” samt alla avslöjande reportage och artiklar om försvars och säkerhetsfrågor.

Alla de som trott på Sveriges sk neutralitet under åren från andra världskriget och framåt får sig en riktig stjärnsmäll när de läser hans bok. Boken tog många år att skriva och man inser hur svårt det måste ha varit att tränga igenom hela denna soppa av halvsanningar och tystnad vilken har präglat svensk säkerhetspolitik från särskilt Tage Erlander och kretsen runt honom!
Min förhoppning är att någon, varför inte Mikael Holmström, börjar gräva i de hemliga möten Gunnar Sträng hade med Wallenberg i alla år.Gjorde dessa två herrar upp svensk säkerhetspolitik och hur försvarsindustrin skulle få utvecklas?
Sverige har haft ett av världens dyraste försvar i och med att man utvecklat egna flygplan till fruktansvärt höga kostnader för oss skattebetalare.
Om man följt Danmarks och Norges socialdemokrater och öppet gått in i Nato så hade svenska folket sluppit dessa oerhörda skatter som belastade oss i så många år.

Svenska Dagbladet är en tidning som går från klarhet till klarhet och sådana tidningar ska stödjas och läsas på papper!
Ett hem utan tidning blir ett hem utan själ! 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Malmödebatten? Röda drömmar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: