Röda drömmar!

26 mars 2012 at 13:00

 

Ordförande Sandell i Malmö (S)

 

Joakim Sandell tillträder som ny ordförande i Malmö arbetarekommun. En tung post som brukar leda rakt in i stadshuset förr eller senare. Sandell är 36 år och arbetar som lärare, bosatt på Möllevången.

Så här säger han bla som en programförklaring:” När det gäller politiken och Malmös ödesfrågor, fattigdom och arbetslöshet, gjorde han också en tydlig markering.
– Problemet är inte att det är för många invandrare utan att det är för många som är arbetslösa. Detta är en klassfråga och det ska det aldrig råda något tvivel om!”

Han fullföljer därmed vänsterpartiernas felsyn och kommer att tala på 1 maj med en massa sköna ord utan innehåll.  Den här politiken har präglat Sverige och särskilt Malmö under allt för många år. Problemen sopar man under mattan och tar sig för pannan över att SD har så många röster i Skåne och att de kom in i riksdagen!

Att man med sin politik bidragit till att sätta allt för många invandrare i bidragsfällan vill man inte ens tänka på.
Kommunalrådet som håller i bostadsfrågor fanns inte med i Stockholm i gamla riksdagshuset när man drog samman allt från MKB till polisen i Malmö för en ”hearing” om läget i staden och vad man kunde göra för något åt situationen.
När uppdrag granskning sedan gjorde ett nedslag i Rosengård bland löss och kackelackor och kunde konstatera att samma kommunalråd inte hade gjort ett smack åt de boendes förtvivlade boendesituation, då lägger man ju ihop 1+1!

En kommun har rätten att tvångsförvalta fastigheter som missköts. Ack nej, inte de regerande socialdemokraterna  med bihang.

Sandell upprepar mantrat om ”klassfrågan” precis som om det skulle hjälpa de som kommer hit eller de som sitter fast i skiten uppe i tex Rosengård.

Frågan måste ändå ställas: finns det inte ett tal med för många invandrare på en ort?

Finns inte frågan varför vissa städer och kommuner måste dra nästan hela lasset av en politik som statsmakten och riksdagen har bestämt?

Malmö behöver en annan sorts politiker som förmår höja näsan från böckerna med dogmerna skrivna med rödpenna.

Malmös socialdemokrater har allt för många kopplingar till de synsätt och dogmer som vänsterpartiet ståtar med. Rödrosa drömmar som varken sanerar fattigdom eller ställer mat på bordet!

Var finns jobben förresten herr Ordförande Sandell?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Gräv mer! Gustavs grabb och jag själv!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: