Teaterrevolutionärer i Göteborg

11 april 2012 at 23:01

Teaterrevolutionärerna i Proletären

 

Proletären kunde 1970 berätta sanningen om det nya Kina med Maoismen som rättesnöre.De hyllade Mao på ett sätt som ingen tidigare i Sverige sedan ”dubbelmaoisterna” i rebellrörelsen 1968 hade gjort.
Frank Baude sa att det bara var fråga om veckor så skulle KKP godkänna kfmlr som deras broderrörelse. 1972 tog jag en debatt med Baude och frågade då honom hur det kom sig att SKP fortfarande var KKP:s broderrörelse i Sverige.Svamlande svar från Baude inte långt därefter tog de avstånd från Mao.
Nästa mål var att komma Albanien nära men se det gick inte heller trots alla hyllningar i Proletären. Sen var det bara skit med detta land också. Sovjet-DDR blev då intressanta men som vanligt så ville inte de heller ha något med dem att göra.OSV. Idag hyllar man Nord-Korea. Kuba samt Syrien !
Samma typ av artiklar där man låter en vilseförd propagandist berätta vad regimen för dagen visar upp. Man för fram ordagrant regimens påståenden.Lugn råder i huvudstaden, det är bara banditer som bråkar ute på landsbygden.Allt känns igen från den Stalintrogna Proletären, hur de kan fortsätta denna fars som varat sedan 1970 är ju förunderligt. De har en kolartro på att de har rätt och påminner mycket om hur de sk ”norrbottenskommunisterna” var på sin tid.
Partiet och dess press har alltid rätt. Alla andra för bara fram ”borgarpropaganda” ! Jag personligen sorterar in dessa troende människor i samma fack som islamister,nazister och jehovas vittnen.


De kallar sig revolutionärer dessa som ger ut Proletären, det rätta ordet borde vara ”teaterrevolutionärer”.De kan ju inte ens se när folken gör uppror och revolution i dag. Fy fan!


 
 
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Arbetslös men med utbildning! Unga arbetslösa!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: