Kim the King!

14 april 2012 at 12:11

 

Kungariket NordKorea!

 

De döda kungarna står nu bredvid varandra, bägge heter för enkelhetens skull Kim!
Fadern är ständig president och sonen ständig ordförande i denna stat medan sonsonen regerar som Kung blott 29 år gammal.
Landet som gillar att soldaterna marscherar som Hitlers trupper gjorde.

Jämlikhet råder ju så kvinnorna får också marchera men utan vapen ibland för att det ska se trevligt ut.

För att roa folket och visa hur duktiga ledarna är trots armod och svält i landet så skickar man raketer som kostar ca 7 miljarder per styck upp ett stycke i luften och sedan ner i havet!

Internet och mobiler finns för överklassen men de är bara kopplade så att de fungerar inom landet, de kan aldrig kika ut över världen. Så av internet bidde det en tumme och borde kallas för inrenet!

Denna kommunistiska regim uppfyller med råge Orwells framtidsvision över hur det skulle kunna bli överallt på vår jord om vi inte värnar om vår frihet.
En regim av detta slag lyckas att få folk så isolerade och troende på sina ledare att de i sitt tänkande inte kan ta till sig vad egentlig frihet och egna tankar är för något. När ett helt folk har blivit så tillvanda vid att andra tar hand om tänkandet och att staten ombesörjer allt kan det bli svårt att införa verklig demokrati. Vi har ju Ryssland som ett exempel hur svårt många äldre har att förstå den nya tiden. Dessutom när gamla partieliter och säkerhetsmän roffar åt sig makt och rikedom så blir det ju ännu svårare.
Vi går inte fria i vårt land heller från dessa tankegångar att staten ska ta hand om oss. Se bara när det uppenbarades att SAAB höll på att gå under hur gamla socialister krävde att staten skulle ta hand om konkursboet!

NordKoreas folk har levt under en fullkomlig statsapparat sedan 1945 med indoktrinering från de är barn, det är synd om dess folk som i onödan har behövt haft det så dåligt allt medan deras ledare lever i överflöd och lyx.

Underligt är det minsta man kan säga om de svenskar som lever med tryck och yttrandefrihet men ändå inte kan ta till sig hur svårt NordKoreas folk lever. Dessa kommunister i vårt land hyllar ledningen i detta förtryckarland, alltså kan man utgå från att de vill samma sak här om de skulle komma till makten. Upp till makten för ett liv i lyx och överflöd som alla andra ledare  i de socialistiska länderna har uppvisat.

I vårt land är det nästan alltid bättre bemedlade som håller sig med vänsteråsikter alá kommunism, de talar i arbetarklassens namn dessa propagandister allt medan de lever överklassliv i flotta våningar och hus.

Roa dig med att kolla upp vilka det är som de senaste femtio åren undertecknat allehanda upprop till stöd för Castro,   Kampuchea osv.

Läs för övrigt Benkes stridsskrift mot de jag talar om: http://www.dn.se/blogg/pa-stan/2012/04/13/benke-sa-ser-det-ut-i-de-ovre-samhallsskiten/

Underbar läsning !

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Ålder och visdom? Kapitalismens dödgrävare eller?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: