Breivik talar!

17 april 2012 at 14:29

Breiviks sk försvar!

 
Idag håller Breivik sitt stora tal. Det finns jurister som anser det helt fel att rätten i Oslo låter honom tala fritt.
De har fel tycker jag,det är nämligen mycket viktigt att Norska folket och andra får se in i hans tankevärld för att kunna förstå vad det är som har hänt.
När Breivik jämför socialdemokratiska  ungdomsförbundet AUF med Hitlerjugend och därför gav sig själv rätten att mörda så många som möjligt så anslöt han sig till en tradition av politiska mördare!
Inom nazismen, fascismen och kommunismen har man alltid använt terror och mord som politiskt vapen. Idag så använder även islamisterna samma politiska vapen för att tvinga  på andra sina tvingande regler.
Det är bara djupt odemokratiska individer som tar till sådana fega och hemska  vapen. Dessutom leder ofta dessa mordorgier till sin raka motsats, folk börjar kämpa emot galenskapen. I Norge har alla politiska ungdomsförbund fått massor med nya medlemmar.
Breivik ansluter sig till de udda extremisterna vilka finns på många platser. Därför ska de låta honom tala fritt , lita på människors eget omdöme är det bästa . Han avslöjar sig själv helt enkelt, men riktig klok i huvudet tror jag ändå att han inte är!

Något som är avskyvärt är också de som använder Breivik som klister på andra människor och deras uppfattningar.Vem sitter inne med sanningen hur det bästa samhället ska byggas upp?

Ett samhälle som sluter sig och inte vill hjälpa människor i nöd kan aldrig vara ett gott samhälle.
Det är heller inget gott samhälle som bygger upp motsättningar mellan dem och vi! Att påstå att Sveriges politik är den bästa vad gäller invandring är inte heller sant.
Tar man hit folk från andra länder så måste man också kunna ta hand om dem på ett vettigt sätt annars får man inte heller något gott samhälle.

Det är som att ropa till den hungrige, kom in till mig så ska du få bli mätt och så bjuder man bara på vatten.

Sossbidrag ska bara vara något tillfälligt, inte livslångt!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Fy för chassider! Vi övervakas i Sverige!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: