När spricker flyktingbubblan?

03 maj 2012 at 21:58

Skolan och svaga elever!
Jag satt och hörde en sk debatt mellan minister Björklund och fackbossen Fjelkner (lärarfacket). De är båda överens om kravet på att staten ska ta över ansvaret för alla skolor för att det ska bli rättvist oavsett var man bor. Ett gammalt krav som jag har fört fram ända sedan statsminister Persson drev igenom sin linje att kommunerna skulle ta över ansvaret. Persson drev igenom detta mot alla lärares vilja, alla fackföreningar var emot men han brydde sig inte. Sådant kallas buffelpolitik!
I debatten idag framkom med all tydlighet att de elever det går sämst för är de som kommer från norra Afrika.Inga skoltraditioner eller skolvana. Föräldrarna är i många fall inte läskunniga och kan inte hjälpa sina barn.
Ja , kunskapen om detta finns alltså hos alla berörda parter!
Sen läser jag en liten artikel i Svd:” Anhöriginvandringen väntas också öka kraftigt. Främsta orsak anses vara en dom i Migrationsöverdomstolen i januari som gör det lättare för anhöriga att få stanna. Den påverkar främst somalier. Nu väntas 20 000 ansökningar komma från somalier i år, en ökning från 18 500 i förra prognosen.”

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fler-migranter-vantas-till-sverige_7166069.svd

Vidare:”Summan av kardemumman är att Migrationsverket anser sig behöva ytterligare 65 miljoner kronor i år och 214 miljoner kronor ytterligare nästa år.”

Skolorna har ej klarat av dessa elever som i de flesta fall blir gående utan vettig sysselsättning.Ingen vill ha dem därför att de kan inte det som förväntas av en elev som gått i skola. Nu öppnas upp för en mängd människor med samma bakgrund, hur ska Sverige kunna ta hand om dessa? Ska alla gamla anförvanter tas hit och ges den speciella pension som finns ? En pension som ligger ibland flera tusen kronor mer i månaden än min egen trots hårt arbete i 44 år.

Jag har i många år förfäktat att det är riksdag,politiker och hela samhällsapparaten i vårt land som föder fram främlingsfientlighet och skapar partier på denna grund.

Ju fler som tas hit utan att samhället kan göra något vettigt av situationen, desto fler hamnar totalt utanför vårt samhälle sittandes och tuggar kat hela dagarna. Deras fruar har berättat för myndigheterna att deras män förbrukar sossstödet till denna drog. Här i Stockholm har dessa kvinnor begärt att myndigheterna måste ta i med hårdhandskarna mot kathandeln.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kat

Tänk efter noga, hela invandringen håller på att kantra i vårt land. Den har blivit en födkrok för så många byråkrater och uthyrare.Skattebetalarna får betala hela kalaset och det är inga små summor totalt. Såg en uppgift på att det kan kosta upp till 15.000 kronor om dygnet per kille som kommer hit som ”flyktingbarn”!
Smugglare av människor finns det på många ställen och de tjänar oerhört med pengar på denna ”handel”! Strömmen av flyktingar går till Sverige ,inte till Finland, inte till Norge osv.
Det måste finnas något i vårt land som lockar oerhört. Barnbidrag,bostadsbidrag, möbelbidrag,sossbidrag,
pension m.m.?

Det måste vara himmelriket att komma hit från det fattiga Somalia tex så jag är inte irriterad på de som försöker ta sig hit, jag skulle göra likadant. Vi svenskar for till USA i massor en gång i tiden! Över en miljon tog sig över till det förlovade landet.

Det är helt fel att ge sig på enskilda invandrare eller flyktingar som kommer hit. Det är helt fel av utvisningsverket att jävlas med folk som de gör allt för ofta.

Det är helt fel av ett samhälle att locka hit folk för att sedan i princip överge dem, sätta dem i gettoliknande bostadsområden fulla med missbruksproblem och kriminalitet!

Hur länge till kan denna ”bubbla” hålla?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Våldsromantiker! Vinyl


Arkiv


%d bloggare gillar detta: