Grekland lider!

08 maj 2012 at 17:55


Greklands folk är desperata!

 
Mest kollriga är det gamla kommunistpartiet, KKE. Detta är och var Europas mest Sovjet-trogna parti. Många av kommunisterna tvingades efter kriget att fly från det blodiga inbördeskriget just till Sovjet. De kunde inte vara kvar eftersom deras insats mot nazisterna smutsades av allt för många mord på borgerliga antinazister. Samma politik som de Sovjet-trogna följde i Spanien under inbördeskriget, de sköt motståndskämpar i ryggen eftersom de hade ”fel” socialistiska övertygelse eller var borgerlig patriot. Riktiga Stalinister väjer aldrig för något bara de följer partiets linje.
Nu har KKE lanserat sin linje inför krisen i Grekland. Man kräver att Grekland lämnar EU och söker sig till Ryssland och vissa arabstater.(Syrien?)
De vill inte på något sätt bidra till en sk vänsterregering utan håller sig utanför allt samarbete med övrig vänster eftersom de vill ha kvar euron!
Någon tanke på att Grekland ska betala sina skulder till andra länder finns knappt hos någon därnere.
Pasok,det socialdemokratiska partiet fick betala dyrt för sin politik där de var beredda att vara hederliga och sköta ekonomin.De är i praktiken bortsopade från all makt nu!
Senaste skandalen som avslöjades strax innan valet var att ca 200.000 döda pensionärers pension utbetalades till släktingar .Ofoget hade i vissa fall pågått i tio år efter personens död.
Mutor och rena bluffjobb fanns överallt ! Vissa tjänstemän med höga löner gick inte ens till jobbet eftersom det inte fanns något jobb!
Det finns dessutom en sektor i Grekland som har varit med att lyfta ett naziparti fram till ca 7 % av rösterna och det är 1 miljon mer eller mindre illegala flyktingar i landet.
Brottsligheten i Aten är fruktansvärd på sina håll.
Människorna känner sig förådda av politikerna och ett visst mönster känns igen från vårt land. Ingen tidning eller politiker snuddar ens vid att med dåligt omhändertagna flyktingar och invandrare så växer det fram ett dåligt samhälle med lidande för alla.
I alla länder så växer det då fram partier som är främlingsfientliga, de får ju en bas i befolkning som får betala kalaset på många sätt. Brottslighet,lönerna sjunker,pensionerna sjunker osv!
Fängelserna blir fulla med de nya medborgarna som har blivit avancerade bankrånare,utpressare,mördare m.m. Det är ju faktiskt bara att studera rättegången i Södertälje där det nu också påvisas att de bägge bröder som mördades hade samröre med vissa från det sk helikopterrånet.
Gudfadern sitter numera nere i Serbien och styr och ställer över sina styrkor i Sverige.
Människor vet vad det kostar per dygn att ha fångar i Kumla-bunkern.(ca 10.000 kr /dygn)
Greklands folk vet också vad miljonen flyktingar kostar samhället varje dag.

Felet de gör är att de alltid skyller på någon annan vad som än händer, det var så tydligt i detta förödande valresultat som vi såg igår!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Jonas Sjöstedt var dålig i debatten!(Om man tar av sig de rosa glasen) Den tragiska historien om Raul Wallenberg!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: