SD framåt igen!

14 maj 2012 at 9:31 1 kommentar

SD framåt i SIFO!

 

http://www.tns-sifo.se/rapporter-undersokningar/valjarbarometern 

Det är inte längesedan jag påstod att vänstern och deras sk aktioner mot Sverigedemokraterna gynnar just SD.
Vänsterns odemokratiska synsätt att man med våld ska få mota bort en laglig demonstration väcker ilska hos många. Riktiga demokrater inser att när en ungdomlig mobb av vänster ropar ”inga nazister på våra gator” så kan det lika gärna vändas mot dem eller andra.
”Inga kommunister på våra gator” eller som i Malmö ”inga judar på våra gator” kan det låta nästa gång.
Nu är ju inte SD ett nazistiskt parti överhuvudtaget så ropen blir ju totalt fel och det är många som inser detta och en viss mängd med blivande väljare tar ställning för SD efter varje galen aktion av vänstern.
I senaste partiledardebatten ställde samtliga partier upp och vi slapp det löjeväckande ställningstagandet från förra gången då Juholt och Ohly inte ville vara med bara för att Åkesson från SD skulle stå bredvid dem!

Nu har SD 6.6 % av rösterna, de är fjärde största parti i vårt land.

Jonas Sjöstedt förlorade mycket på sitt sätt att uppträda i partiledardebatten, han var raka motsatsen till den lugna Åkesson. Arg och högljudd på ett sätt som är otrevligt.
Han uppträdde på sätt och vis likadant som de ungdomar som skränar på gatorna och uppträder allmänt otrevligt!
Vem trodde det om Jonas Sjöstedt som hittills uppträtt som en välkammad snäll gosse?

Jag har sagt det förut  och säger det igen, vänstern har genom åren ”hjälpt” SD till sin position genom att uppträda odemokratiskt.
Den som slår får inga sympatier utan det är den slagne som får sympatierna!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

SJ har monopol fortfarande i praktiken! Uppsala-vänstern skämmer ut sig!

1 kommentar

 • 1. mopsen  |  14 maj 2012 kl. 20:30

  Ja, du har så rätt och jag bara tackar och tar emot. Rörande Jonas Sjöstedt noterar jag att hans aggresiva framtoning stört, vilket jag tycker är synd, därför att han är en tänkande och resonabel man.

  Men de stora ideella valarbetarna för SD är de som kastar sten på brandbilar och bussar, sätter eld på bilar och skolor samt mördar och våldtar. Varje dygn får människor – infödda svenskar och utlandsfödda – genom egna rysliga erfarenheter anledning att stödja SD.

  I år har vår lokalavdelning av SD fått tre nya utlandsfödda medlemmar (Danmark, Frankrike och Österrike). Medräknat tidigare medlemmar utgör de utlandsfödda nu 40% av föreningen. (Chile, Danmark, Finland, Frankrike, Kina, Laos, Rumänien, Serbien, Thailand, Ungern och Österrike).

  Stellan Bojerud
  Fd riksdagsledamot (SD)


Arkiv


%d bloggare gillar detta: