Gud har givit människan fri vilja!

18 maj 2012 at 17:02

 

Tomtar och troll!

 
Någon skriver ner texter, fler fyller på under några århundraden. När det har gått ett par tusen år så dyrkar vissa människor dessa texter som sanningen. Varenda bokstav  är skriven på order av Gud tror man!
Alla regler som står där måste man följa slaviskt annars hämnas Gud med olycka i ens liv.
Allt som händer i livet styrs av Gud och allt som människor har hittat på i Guds namn måste följas.Det är synd att använda kondom säger en självutnämnd farbror i Rom. En annan skäggig farbror säger att kvinnor måste täcka sin kropp så att inte männen omkring henne blir kåta och tokiga. Det vet ju alla att män inte kan tygla sig?
Saker som Gud har skapat blir av dessa människor något syndigt och fult. Nakenhet går bara för sig om det är berömda målningar inom vissa trosriktningar, andra religioner förbjuder alla avbildningar.
Mörkermännen inom alla religiösa riktningar fördömer kärlek som synd om det råkar vara kärlek mellan samma kön! Ingen förståelse utan man följer böckernas värld. Döda genom stening!

De ”upplysta” använder inte döden men de använder avrättning genom psykisk terror.
Vem ger dem den här rätten att döma ?

Många muslimer världen över ihop med ortodoxa judar har en mörkersyn och en aggresiv  inställning till andra människor som inte omfattar deras tro, de vill med diktatur tvinga andra till underkastelse.
På samma sätt bedrev kristendomen sitt härnadståg över världen en gång i tiden. Historien bakåt ser inte trevlig ut ,den kantas av våld och blod!
Idag mördar man kristna och muslimer av ”fel” inriktning i många länder. Nigeria är ett skräckens land för de kristna. I Egypen vill muslimerna återinföra laglig könsstympning av kvinnor! Kvinnor i deras parlament kräver detta!

I Sverige har vi fått en debatt som också främst handlar om hur vissa muslimer  ser på våld mot kvinnor . Allt för många anser att kvinnor måste både stå ut med rena våldtäkter och slag inom sina äktenskap.
Mord på kvinnor som inte finner sig i männens våld är tyvärr allt för vanligt.

Apartheid   förknippas med det gamla Syd-Afrika. Ordet betyder åtskillnad men är tillämpligt även på den muslimska läran. Kvinnor och män lever i två skilda världar, de får inte ens sitta eller stå bredvid varandra och be till Gud!
I både koranen och bibeln talas det om ”orena” kvinnor. Aldrig att män omtalas på samma föraktfulla sätt! Männen har alla fördelar i alla religioner! De är herrarna som kvinnor ska lyda! Ja, LYDA!

Männen ska bestämma därför att de är mest lämpliga för alla svåra beslut, sägs det också inom skilda religioner.
Sedan  att det alltid kommer att finnas en grupp kvinnor som tycker att det är rätt att underställa sig männen får vi leva med!

Vänstern i vårt land har svårt att förhålla sig till dessa frågor eftersom de numera alltid ska måla fan på väggen. De har fått för sig  i sin reaktionära flit att alla som tar avstånd från tex islam är nazister eller något liknande.
Dåligt pålästa och fanatiska i sin iver att framstå som upplysta . De uppvisar tyvärr bara att de inte har förstått vad kvinnokränkning är för något . Samma  grej när sk ”hedersmord” uppträdde i vårt land, man var så rädd för att hamna på samma sida som andra ”med felaktiga idéer” så man förnekade denna hemska kultur och lyfte inte ett finger för att hjälpa kvinnor som var utsatta!

Jag känner inte igen vänstern idag , för mig är den konservativ och reaktionär i allt för många frågor!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kvinnoförtryck inom islam! Medelklassens ”klasshat”!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: