Medelklassens ”klasshat”!

20 maj 2012 at 15:05

 
 
 

söndag, maj 20, 2012

Medelklassens ”klasshat”!

 

I den förljugna debatten om ”klasshatet” så framträder öfvre medelklassen med sin jämmer. Ofta är det människor som har begått den sk klassresan, de har kunnat studera ”och blivit något”!
På något sätt så känner de tydligen livet igenom sig underlägsna sina nya klasskamrater vare sig det gäller jobbet eller i skrivandet. För mig som inte har gjort denna klassresa blir deras gnäll bara patetiskt.
Jag har under hela mitt liv umgåtts med arbetare,tjänstemän,författare,professorer m.m.

Till er som hyser ”klasshat” så kan jag bara säga att jag inte kan dela er känsla eftersom jag aldrig har känt mig underlägsen andra människor oavsett vad de gör eller har för ursprung.
Jag är stolt över att ha kunnat försörja mig som arbetare i hela mitt liv med yrken som järnverksarbetare, båtbyggare ,försäljare, sjukvårdsbiträde, vårdare osv.

Det jag är förbannad över är den pension som jag och andra arbetare har och där har den sk arbetarrörelsen stor skuld i den låga ersättning man får efter ett långt slitsamt liv.

Är det någon man borde ”hata” så är det väl alla  svikare inom (S) som har sett över sitt eget hus och inte brytt sig om den lågavlönade arbetarklassen inom tex sjukvården!

Var man än vänder sig i världen så har eliten inom socialismen skapat sina egna system med goda förtjänster och skyhöga pensioner.

”Klasshatets” vänner är nästan till 100% socialister eller kommunister och de håller sig med dubbel bokföring. Blundar helt för vad alla socialistländer utförde under sin existens med låga löner och armod för arbetarklassen allt medan den nya överklassen berikade sig.

Samtidigt propagerar de för att Sverige ska bli ett socialistiskt land i tron att vi skulle vara bättre och annorlunda mot andra länder och deras bankrutta socialism!

Om nu vårt land skulle vara så dåligt som ”klasshatarna” framställer det som då kan man ju undra över varför så många söker sig till vårt land?  Börja med att snacka lite med de invandrare som finns och varför de vill vara här!
Jag är bara glad att jag inte har gjort eran klassresa för det verkar ju som om ni inte trivs med denna?

Hat är bara ett fördärv och förstör människan till att bli en missnöjd och grinig individ!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Gud har givit människan fri vilja! Utsugare!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: