Det är inte alltid lätt att vara homo!

21 maj 2012 at 18:24

måndag, maj 21, 2012

Våldet mot homosexuella!

 

http://www.dn.se/nyheter/varlden/amnesty-kritiserar-ukraina-efter-installd-pride-parad

Ukraina läggs till ett av de länder där man öppet slår och misshandlar homosexuella. I de forna Sovjet-Unionen med dess kommunism frodas idag allehanda våldsrörelser av en omfattning som vi aldrig haft i Sverige.
Nazister och andra ultranationalister ger sig gärna på homosexuella och de har kyrkans medgivande. Den ortodoxa kyrkan i dessa länder intar samma attityd som man har i de muslimska länderna.
De talar om skam och brott mot Gud dessa hycklare som utan att blinka har satt sig till domare över andra människor.

Jag känner personligen en sådan avsky för rörelser och människor som handlar på detta sätt ofta med hånflinande poliser som åskådare.

Jag har ända sedan sextiotalets början engagerat mig för friheten att få vara den man är född till sexuellt! Då var det svårt i vårt land också med alla fördomar som luftades överallt.
”Knacka bög” var ett uttryck som jag stötte på rätt så ofta på den tiden. Unga killar gick ut och lockade till sig män som de sedan misshandlade och rånade.

Det som nu händer i Ryssland , Ukraina, Viryssland mfl. stater är något som EU måste ta upp och försöka få till stånd förändringar medelst påtryckningar.

Titta på bilden en gång till och föreställ dig att det är du som ligger där försvarslös!

Entry filed under: Uncategorized.

Utsugare! Trojaner


Arkiv


%d bloggare gillar detta: