De reaktionära muslimerna vinner mark!

09 juni 2012 at 12:46

 

Varför mördas troende muslimer?

 

När du sett dessa hemska bilder från Saudiarabien så tycker jag att du ska läsa vad en muslim själv skriver om islam, här finner du Omars ord om vad som händer i den muslimska världen.
:http://www.newsmill.se/node/45381 

Tyvärr har allt för många inom den svenska vänstern svalt betet från just Saudiarabiens reaktionära regim. Det är en gåta att man inte har lärt sig att tänka själv och kritiskt när man alltid framhåller att man står på marxistisk grund!
Vem betalar de flesta byggen av moskéer i Sverige? Var utbildas de ”skriftlärda” idag inom de flesta muslimska samfunden?  Vilken inriktning är förhärskande?
Dessa frågor borde de islamkramande i vårt land ställa sig!

Hoppet från att betrakta all religion som opium för folket till att bli ivriga försvarare av den mest reaktionära religionen i vår värld är svår att förstå för de flesta.
När det gäller tonåringar inom vänstern så får man väl betrakta detta ställningstagande som något slag av ”föräldrauppror” och viljan att gå mot strömmen.
Däremot när det gäller vuxna människor så måste det röra sig om en politisk kantring ungefär på samma sätt som när vissa kommunister började hylla Hitler under andra världskriget, särskilt efter pakten mellan Stalin och Hitler.
De svenska kommunisterna skickade sin reporter Sven Landin till det ockuperade Norge där han skrev artiklar i Ny Dag där han lyriskt berättade om det fina samförståndet mellan det norska folket och de tyska soldaterna.

Ungefär så verkar det att fungera idag mellan en stor del av vänstern och de reaktionär muslimerna!

Det som var skamligt i Norge under andra världskriget är lika skamligt idag  när  man okritiskt går i försvar för de mörkaste krafterna på jorden idag!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Är Zlatan svensk? Windows 8 lanceras snart!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: