Muslimer får allt för stort inflytande!

08 juli 2012 at 12:05

Religionen ska vara en privatsak!

Sverige var länge ett land där  staten och kyrkan var i symbios , allt för att kunna utöva makt över alla medborgare, särskilt arbetare och bönder.
Många var de svenskar som mer eller mindre tvingades att emigrera tack vare att de kommit i onåd tack vare reaktionära prästers inflytande.
Sverige har genom främst socialdemokratin och liberalerna avskaffat denna svarta tid i vår historia och genomfört att religion är en privatsak.

I många länder utövas fortfarande makt genom religion och stat och de värsta exempel kan vi se i Iran, Saudi-arabien och andra muslimska länder.
Särskilt kungahuset Saudi utövar inflytande på muslimer i Sverige, Saudiska pengar investeras i alla de stora församlingarna.

För en muslim är inte religionen en privatsak, de manifestar ofta sin tillhörighet  (bara kvinnor) i klädedräkt m.m.

Apatheid mellan kvinnor och män utövas bland annat vid religiösa möten.

Dessvärre låter svenska myndigheter den muslimska religionen styra i tex skolorna på ett för vårt land lagstridigt sätt!
Alla barn har rätt till samma undervisning! Så är det inte nu med alla undantag som sker, mest för flickor och då kommer också ett feministiskt perspektiv in i det hela.
Ska Sverige tillåta att allt fler kvinnor måste leva under ett så extremt gammaldags normsystem?

Många av de män som kommer hit från länder med stränga muslimska seder måste inse att deras (flykt) invandring hit betyder att de måste lyda våra lagar och inget annat! Kan de inte acceptera och skriva ett kontrakt på detta då tycker jag att de ska söka asyl i ett muslimskt land !

”Nån jävla ordning måste det vara i ett land”, fritt efter CH Hermansson!

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Moderaterna låser in sig i elfenbenstornet! Paradiset


Arkiv


%d bloggare gillar detta: