Censur på Facebook!

12 juli 2012 at 8:22

Är det någon som kommer ihåg Lunarstorm?
Jo,jo, då vet du ju också hur det gick med denna Sveriges största ”mötesplats”! Så tror jag det kommer att gå för Facebook också inom en snar framtid.
Facebook har på samma sätt som Lunarstorm nog nått sitt max. Folk utbyter tankar och annat men det blir för det mesta meningslösa grejor som ingen kommer ihåg ens dagen efter. Ofta är det samma personer som åstadkommer lite röra i ”grytan”! Blir det för besvärligt så svarar man helt enkelt inte alls och dagen efter så är allt glömt!

Internet har många gånger bidragit till att öppna upp tankar men lika många gånger varit fruktansvärt negativt med skällsord och mobbing mot de som inte rättar in sig i det led som vissa vill! Eller totaltystnad!
Ska bli kul att se hur dödsstöten mot Facebook kommer att utvecklas, för min del föll hela tanken med Facebook när de censurerade bilder från verklighetens islamiska straff mot bla kvinnor.
De tog bort ett antal bilder från bla en stening av en kvinna i Iran. Om en sajt ska kunna vara trovärdig så måste också dagens verklighet kunna skildras!

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Paradiset Sten Nordin och hans vattenvärld!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: