Sten Nordin och hans vattenvärld!

13 juli 2012 at 12:04

Sten Nordins underbara värld!
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/stockholm-behover-en-ny-sluss_7341060.svd

Inom politiken kan allt hända! Borgarrådet Sten Nordin fullföljer vad alla politiker i alla tider har gjort, han totalsvänger i en fråga och går till angrepp på oppositionen med argument som osar av förtrytelse.”Det är erat fel osv”!
De kloka människor som har engagerat sig i slussfrågan sedan lång tid har avfärdats av Nordin och Co med en fnysning. De har utmålats som någon slags rättshaverister , politiker av skilda uppfattningar har inte velat lyssna på dem. Nordin har till och med sett till att deras rätt att hålla möten har begränsats.
Just vattenfrågan har tagit upp i skrivelser,uppvaktningar, artiklar osv utan att Nordin och Co har velat lyssna.
När ledande politiker uppvisar en sådan arrogans då kan man misströsta över hur vår demokrati fungerar.
Nu skriver alltså Nordin och Larsson denna stort uppslagna artikel och om man ska vara snäll så är det ju bra att vattenfrågan både för saltsjön och Mälaren kommer upp på tapeten men man kan ju undra lite varför man just nu tar till detta grepp i en fråga som man vägrade överhuvudtaget att lyssna på tidigare?

Jag ser den danska serien Borgen där man får insyn i hur politiker med lock och pock och intriger ser till att få sin politik genomförd. Sten Nordin mfl. skulle platsa i en liknande serie här i svensk TV.
Vad skulle denna serie kunna heta, ge mig ett förslag!

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Censur på Facebook! Våldtäkten på våra städer!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: