Vem vill bekämpa de kriminella?

14 augusti 2012 at 23:40

Invandringen går med vinst?

http://www.expressen.se/kvp/korde-i-hjal-60-aring-jag-fortjanar-fangelse/

Under många år har man från olika håll sagt motsatta saker om invandring och kostnader. En grupp säger att det går med stor vinst medan den andra gruppen säger att invandringen kostar stora summor.
Några trovärdiga siffror finns inte därför att ingen vill redovisa på ett riktigt sätt hur kostnader eller inkomster (skatt, arbeten, mervärde osv) genereras.
Allt blir till gissningar. En sak är säker och det har jag tjatat om i åratal, vi tar inte hand om de som kommer hit på ett vettigt sätt.
Vi kan ta den här killen , Ahmad, han uppvisar precis allt det man inte ska. Kör ihjäl en oskyldig plus nästan en polisman också. Knarkpåverkad som bara den.

Jag vet inget om hans bakgrund nere i Malmö men tyvärr är det lätt att gissa hur hans ungdom har förflutit , han skiljer sig inte från en massa andra från förorterna.
Nu har han redan kostat samhället stora belopp och värre blir det när han får sitt straff. Det är ju liksom inte gratis att sitta i ett fängelse. Tyvärr blir många ännu värre när de suttit  i fängelse.
Vi har ju fullt med precis likadana killar från olika håll i världen i våra fängelser men som vanligt så finns det ju ingen siffra vad jag vet. Man får inte registrera ursprung osv, se här:http://www.kriminalvarden.se/sv/Statistik/Utlandska-medborgare-och-invandrare/

När jag arbetade nere i Malmö så hade jag mycket med folk att göra som hade suttit på fängelse, dessutom var en av mina arbetskamrater fd. kriminalvårdare. Alla berättade samma sak att det var mest utländska killar som satt på kåken.
Så här redovisar kriminalvården antalet intagna:År 2011 togs 9 463 personer in i fängelse (nyintagna). De senaste åren har siffran legat mellan 9 463 och 10 428 klienter.

På de stora anstalterna med hård bevakning kostar varje intagen ca 10.000 om dygnet!  Det är alltså en mycket dyr nota samhället och vi skattebetalare får betala för alla kriminella.
Alla dessa stora belopp skulle kunna ha använts till skolor och arbeten åt de unga killar som lever i förorter där vi vet att allt för många kommer att hamna snett.
Politiken   har i 40 år varit totalt missriktad därför att vi har haft fega politiker som mörkat de problem vi har skaffat oss under åren. Detta har skett i symbios med massmedia också, journalisterna är vänster i allt för hög grad. De lever fortfarande med sextiotalets ”släpp fångarne loss” och kampen för fångarnas rättigheter. De har i alla år ”glömt” bort alla offer dessa killar har lämnat efter sig.
Döda och lemlästade , rädda rånoffer osv.
Jag själv har blivit rånad och det tog flera år att komma över.Överfallen på jobbet med en flaska men allt viftades bort av chefer och andra på samma sätt som makthavarna viftar bort den verklighet vi har i vårt land.
Frågan är hur långt Sverige kan gå i denna förnekelse av tillståndet i vårt land. Maffia existerar, sk MC-gäng finns, specialgäng med invandrare finns. Alla utövar utpressning, hotet mot åklagare och poliser är välkänt. Antalet våldtäkter ökar och kvinnomorden pågår ständigt. Antalet misshandlade kvinnor är förvånansvärt stort men på sommaren finns inga resurser att hjälpa dessa kvinnor.Just i Malmö har fyra kvinnor mördats den senaste tiden plus alla andra mord de senaste åren.

Förr var gamla Högerpartiet ett pålitligt parti för lag och ordning men idag ligger de lika lågt som sina föregångare.
SD- alltså Sverigedemokraterna kommer i nästa val att slå på trumman just för lag och ordning. De se ut att vara det enda parti som fokuserar på det här stora eländet och troligtvis kommer de att vinna många nya röster på detta utspel.
De kanske ökar till att få en halv miljon röster och de som kan räkna vet då hur många mandat de får i riksdagen .
Då kommer det att bli svårt att fortsätta med ”strutspolitiken” för de andra partierna.
Jag är inte för att kasta ut folk ur landet på det sätt som SD vill, däremot vill jag utvisa de som inte är svenska medborgare och som har begått grova brott.

Om inget görs åt skolor och arbeten åt unga då kommer vi inte ur eländet och då kommer tyvärr tex SD att växa och med större inflytande i riksdagen så kommer den att tvingas till tuffa beslut.
Vi kan i alla fall inte fortsätta på den inslagna vägen där unga i tidig ålder tappar all tilltro till de vuxna och det samhälle de har omkring sig!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Förhandling med Hasse Eriksson! Jag avskyr kriminella!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: