Otrohet behöver inte vara av ondo!

03 september 2012 at 23:08

Sexlivet kommer och går i spalterna!

På sommaren när kvällspressen har dåligt med nyheter så brukar de ”hitta” på något som handlar om sex! Mest säljande brukar vara något kvinnormord som rubriceras som ”sexmord”! Då gottar sig hyenepressen. Bevisligen säljer de många lösnummer dessutom, gamla journalister brukar säga att ett löp med sex på ökar upplagan direkt med 25.000 tidningar.
Idag var det den stora draken som vill kittla sina läsare med vad de kanske tycker är ovanligt, se här:
http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/krister-lever-i-manga-relationer

Polyamori kallas det numera när man har flera förhållanden på gång samtidigt , låter kanske finare än det gamla slitna ”att vänstra”!
Om nu någon tror att det här är något nytt under himlen så är de dåligt bevandrade i både kärlekslivet och i historien. Människan har så länge vi gått på denna jord levat på en mängd olika sätt inte minst sexuellt.
Vissa är bara mer öppna än andra som gillar att leva i lönndom med sina sk snedsprång. Dessutom fodrar det ganska goda nerver av de som vill leva så. Det mest kända fallet i Sverige bland mer känt folk var ju vår statsminister Per-Albin Hansson som hade två fruar samt barn med bägge. En av hans svårigheter var  jularna men löste det i samförstånd med bägga familjerna, varannan gång blev den rättvisa lösningen.

Ute i Europa har vi president Mitterand som ett annat exempel på hur man kan välja att leva.

Mitterand fick en dotter med sin ”andra” fru som följde med honom på utlandsresor helt öppet. Ingen i Frankrike hade ett enda ont ord att säga om detta.
Jag har en bekant som lever i ett polyamoriskt förhållande , hon har två män! En bor hon stadigt ihop med men träffar den andra två gånger i veckan. Har sex med bägge och de vet om detta sedan åratal och har aldrig haft något illa att säga om detta.

Ingen kan komma och säga vad som är rätt eller fel när det gäller samlevnad, det måste liksom religionen enbart vara en privatsak.
Livet är så kort så ibland måste människor få välja en annan väg i sina liv, en annorlunda väg mot det som  är utstakat av det omliggande samhällets moralsyn !
Huvudsaken är att ingen mår illa eller lider av det man väljer!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Petzälls död genom mina ögon! Nasrin får ordet!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: