Staten ska ta över ”sossbidragen”!

07 september 2012 at 10:11

”Socialbidrag” och arbetslöshet!

Igår gick Södertäljes socialdemokratiska kommunalråd ut i ABC-nytt och krävde ett stopp på invandring till sin stad.Hon pekade bla. på att de har redan tagit emot tusentals för många individer trots att det varken finns bostäder, arbete eller ekonomi för att klara av denna börda. Det anländer hundratals Syrier varje månad trots att inga förutsättningar finns för ett värdigt liv i staden framöver.
Idag hade radions P1 ett inslag från Eskilstuna som du kan läsa eller lyssna på här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5260993

Var tionde  Eskilstunabo uppbär sk försörjningsstöd sedan lång tid bakåt.
Jag som vuxit upp i Eskilstuna minns precis som ett äldre par i en intervju hur staden en gång hade mängder med industri och hur lätt det var att få jobb. Ingenting av detta finns kvar idag!
När jag åker över till staden idag så är det frapperande hur mycket invandrare man ser på stadens gator även på dagtid. Gatubilden är totalt förändrad mot hur det var under min uppväxt och kommunens politiker suckar under bördan av de bidrag man betalar ut varje år.

Gatubilden är ju lik Södertälje eller Malmö och liknande orter och man dras med samma ekonomiska bekymmer.
Det är riksdagen som beslutar hur många som ska få komma hit och det vore ju hederligare om staten också stod för utgifterna för invandringen.
Alla de städer som nu mot sin vilja får sin befolkning ökande varje år lever med en ekonomi som förr eller senare går mot kollaps!

Naturligtvis går det ut över alla som bor i dessa städer och orter med försämringar, pengar måste ju tas någonstans!
När man då läser  de kommande årens prognoser hos Migrationsverket och ser att dessa prognoser visar att   hundratusentals invandrare ska tas emot då kan man ju undra vem som ska betala?
I Eskilstuna och liknande städer växer SverigeDemokraterna till partier med över 10 % röstetal och alla kan ju se vilket samband det finns mellan antalet invandrare kontra dessa röstetal. Dessvärre så ökar även den grova kriminaliteten i samtliga städer av denna karraktär.
Det är ju inte slumpen att det skjuts skarpt på gatorna i dessa städer!

Sverige har ju sedan lång tid som land tabu-förklarat denna debatt. Tryckfriheten är mer eller mindre satt ur spel och de få som vill debattera utmålas inte sällan som något fult som man inte ska befatta sig med.
En otroligt korkad inställning som leder helt fel. Har man problem i ett samhälle så måste det upp på bordet vad det än är!

Lyssna på Södertäljes kommunalråd och försök förstå den kommande utvecklingen om inte politiken läggs om.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Greklands folk är fel ute nu! När kommer stoppet för invandring?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: