När kommer stoppet för invandring?

08 september 2012 at 12:03

”Inga kostnader! ?

Då och då under årens lopp framträder det ”experter” som säger att invandringen inte kostar något , det går med vinst!
Jo, om man tar hit en dataexpert från tex Indien som har ett arbete i Kista väntande så går det naturligtvis med ren vinst.
Men det är ju inte om dessa välutbildade människor det handlar om , särskilt inte idag när man väntar att ca 28000 anförvanter till somaliska flyktingar ska komma hit.
Det vore ju bättre om debatten blev sansad och att man redovisar öppet alla kostnader. Som medborgare i ett land så tycker man ju att alla utgifter ska redovisas, det är ju vi som slutligen ska ta ställning i offentliga val hur vi vill ha politiken framöver.
Beräknade kostnader ska ju naturligtvis också då ta med tex vad det kostar att anställa nya tjänstemän och öppnande av nya kontor och ”läger”!
Ju mer invandring ju större byråkrati med välbetalda tjänstemän!
Tanken är kanske att vi går från ett Sverige med tung industri till att bli ett samhälle där vi anställer tjänstemän och vårdare som ”tar hand” om större delen av befolkningen?
I en tidigare blogg har jag pekat på att vissa städer (Malmö-Eskilstuna-Södertälje) inte längre klarar av fler flyktingar. De har tömt alla resurser och allt det negativa i ett samhälle har visat sig med bostadsbrist, arbetslöshet och grova brott.

Om man nu fyller på stad efter stad på samma sätt med samma takt som hittills sett i andra städer så kan man snart se ett Sverige som måste införa ett totalstopp för invandring.
Är det verkligen så vi vill  ha det framtida Sverige?

På något sätt så har invandrarpolitiken fått ett eget liv inom staten Sverige. Orörbart!
”Tystnad, sitt still i båten”!
http://www.sydsvenskan.se/sverige/8-miljarder-till-flyktingboom

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Staten ska ta över ”sossbidragen”! Ateist eller troende?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: