Hat!

13 september 2012 at 23:15

Islamisters hat mot judar och USA!

I kväll så fick man se och höra hur mobben skrek ”död åt judarna” och ”död åt USA”! Detta var filmat i Jemen men kan säkerligen höras även i Libyen eller Kairo.
Välgörande var däremot Egyptens president Mursis tal i Bryssel där han tog starkt avstånd från de händelser som har utbrutit de senaste dygnen med mord och bränder.
När man hör en mobb skrika ”död åt judarna” så väcks otäcka minnesbilder. Jag har den senaste tiden följt ViaSat Historys serie om andra världskriget och där får man verkligen se hat mot judar och avrättningar i mängder.
Islamisterna är nutidens nazister men tyvärr så finns det allt för få människor som har förstått detta idag. De har samma fanatiska inställning som SS hade och är liksom denna organisation beredda att utföra vilka dåd som helst i islams namn.
Det är ju inte fromma muslimer som framträder på historiens scen längre. Tidigare i historien kom ju upplysningen från de muslimska länderna, de var ledande i astronomi, läkarkunskap, litteratur, konst osv.
När Europa befann sig i kulturskymning med en katolsk kyrka som förbjöd resultaten från vetenskapen så var muslimerna ljuset i mörkret. De stora samlingarna av böcker som fanns i moskéerna räddade stora grekiska verk till efervärlden !

Det är sorgligt att se hur många muslimska länder har sänkt ner sin befolkning till okunskap och vidskepelse.
Sverige måste motarbeta att vidskepelsen vinner inflytande och våra lagar måste lydas av varje individ som bor här. Varken mer eller mindre!

 

 

 

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Rånaren på tunnelbanan! Enköping, en fantastisk stad!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: