Salman Rushdie!

17 september 2012 at 12:16

En satans historia!

http://www.svd.se/kultur/en-satans-historia_7501630.svd 

När islamisterna dödsdömde författaren Salman Rushdie 1989 så vacklade den svenska kutureliten betänkligt. Vem minns inte alla turer inom svenska Akademin?
Så här såg de beryktade orden ut från Teheran :
”Det var alltså den 14 februari 1989 – alla hjärtans dag – som den sjuke och döende ayatolla Khomeini lät offentliggöra fatwan: ”Jag kungör för de stolta muslimska folken i världen att författaren av boken ’Satansverser’, samt alla de inblandade i dess utgivning som kände till dess innehåll, vilket strider mot Islam, Profeten och Koranen, dömes till döden. Jag manar alla muslimer att avrätta dem, varhelst de finner dem.

Salman Rushdie berättar också att under de här åren så förlorade han vänner på den socialistiska kanten!
Det är ju intressant i dessa tider när stora delar av den kulturvänster vi har idag inte kan förmå sig till konkreta avståndstaganden av  den islamism som framträder nu med svärdet i hand.
Jorden över så går man ut i aktioner med våldet som vapen, mördar utan samvete.
Islamisterna vänder ofta sin vrede mot USA och det är väl där pudelns kärna är, vänstern hatar ofta USA och de förmår inte se vem de blir kusin med!
Den som är pålästa om andra världskriget vet ju också att delar av vänstern då inte förmådde se vem Hitler var utan gick på hans snack om den ”amerikanska imperialismen”! (Nils Flyg)

Vänstern har  inte haft något motstånd mot att fördöma kristna fundamentalister men islamismen trycker man till sin barm.
Man har tom. gått sida vid sida med Hamasanhängare i demonstrationer. (Malmö)

All form av vidskepelse måste upplysta människor genomskåda och när anhängare av en religion med kläders hjälp måste visa vilken religion de tillhör så måste man ha rätten att få tycka till om sådant utan att bli lynchad!

Australien har fått ”flyktingar” från tex. Afghanistan men drabbades i dagarna av upplopp där dessa islamister krävde att upplysta länder ska förbjuda sina medborgare att hysa åsikter om islam. De rent av hotar folk med döden! Inte undra på att Australiens myndigheter inte vill få fler islamister som invandrare!

Samma gamla soppa som ayatollan kokade ihop 1989. Jag lägger ut en del bilder från Sydney och det är ju lätt att se hur dessa män hatar västerlandet.Yttrandefrihet vet de ej vad det är. Demokrati förstår de ej!

Är det detta budskap som också vänstern delar fortfarande med sitt ursprung i stalinismen?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , , , .

Enköping, en fantastisk stad! Exprimentet Sverige!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: