Glaskross i Sandsborg!

21 september 2012 at 11:45

Sandsborg!

Känner du möjligen till detta namn? Jodå,det var här som den fege rånaren lät den fulla killen ligga kvar på spåret för att sedan bli överkörd av t-banetåget.
Ryktet blir ju inte bra av sådant men stadsdelen har problem för det är ett förortsområde med lite av Tensta-karaktär.
Idag när jag passerade centrum och såg den nyöppnade Pressbyrån hörde jag bestörta röster. Affären öppnades igår och idag stod där glasmästaren samt områdespersonal.
De var inte glada och här får du se varför:

Rutor hade krossats under natten och jag hörde av samtalet att det var inget ovanligt alls i området!

Det här ihop med alla bilbränder och skolbränder är ett mycket tråkigt inslag i Sverige för närvarande. I Malmö hade Sydsvenskan en lång intervju med ett gäng invandrargrabbar och de förklarade att de låg i krig med polisen. Polisen hade inte i ”deras” stadsdel att göra!

De kände sig kränkta av polisens närvaro. Dagen efter gick polisen ut med en förklaring att de aldrig någonsin skulle falla offer för denna utpressning från dessa ungdomsgrupper.
Helt rätt av polisen!
Vi har fått sk MC-ligor och olika maffialiknande grupper alá Södertälje-nätverket och det vore tjänstefel av polisen att inte befinna sig i alla kvarter i en stad.

De killar som utför sådana här meningslösa dåd måste ju nästan ha en skruv lös. Deras uppfostran kan inte heller vara den bästa, de kanske bara har fått höra skit om det svenska samhället och polisen under sin uppväxt och då kan det bara bli så här.
Vänstern har en mycket överslätande attityd och talar mest om hur ruttet samhället är under ”borgarna”! Många ungdomar tycker sig ha stöd från vuxna inom vänstern och det är förfärligt.
Den gamla fina arbetarmoralen tog alltid avstånd från all form av förstörelse vare sig det gällde maskiner eller andra ting.
Numera befolkas vänstern av människor som står mycket långt från arbetarklassen och som inte alls delar den gamla hederliga moralsynen att man inte ska förstöra för andra!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Apple och Microsoft är monopolister! Byt arbete!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: