Hugo Chavez får mig att må illa!

02 oktober 2012 at 23:11

I Hugo Chavez paradis!

 
”1. Polisen. Ordningsmakten ingår i presidentens kampanj. I juli höll Henrique Capriles valmöte i en av Caracas fattiga stadsdelar. Chávez sympatisörer angrep mötet med stenar. När polisen ingrep var det för att tvinga bort Capriles, inte stoppa stenkastarna.
2. Medierna. Statliga tv-kanaler hyllar Chávez och angriper hans utmanare.
– Du kan säga vad du vill om dina förfäder men du är ändå nazist, sa programledaren Miguez Perez i kanalen VTV till Henrique Capriles som inte gavs tid att svara.
Capriles kommer från en judisk familj. Flera av hans mors släktingar mördades i koncentrationslägret Treblinka. Andra programledare har i tv-studion anklagat Capriles för att vara sionist, bög, imbecill och tjuv.”
http://www.sydsvenskan.se/varlden/vagval-i-venezuela/ 

Jag läste för någon dag sedan hur denne man okvädar oppositionen på det grövsta, det finns inget ord som inte kommer över läpparna från denne socialist!
Han tillhör en av de som hyllade Kadaffi och han stödjer Syriens president. Han tillhör det lilla sällskapet som umgås med de få diktaturer som finns kvar på kommunist-kanten!
Ibland på internet och då företrädsvis på Facebook så dyker det upp  kommunister som i språkbruket inte ligger långt efter Chavez dyngspråk.

De tror nog att det är ”proletärt” att svära och skymfa andra människor som inte råkar tycka som de.
Konstigt nog är de högt skolade på universiteten och det får mig att minnas många inom kfml(R) i början på sjuttiotalet. De var också studenter men tog på sig arbetarkläder och blev grova i munnen. Tog tillfälliga anställningar inom industrin där de trodde att de skulle kunna sätta igång ”vilda” strejker. 
Idag när man kollar vad de gör rent yrkesmässig så är nästan hela bunten läkare, advokater, byråkrater inom stat och kommun.
När någon tar till grova ord och utskällningar så brukar jag tänka på att de ofta inte har något vettigt att komma med  och då drar till med hög volym.
Jag hoppas verkligen att Hugo Chavez förlorar valet!   

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Problemen växer! Fred till varje pris?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: