Talibandåd i Pakistan

11 oktober 2012 at 10:52

Talibanerna går ej att förhandla med!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/mordforsok-pa-flicka-vacker-avsky_7573192.svd

Talibanerna i staden Mingora förstörde skolor i en mängd som inget sett förut, särskilt flickskolor. Slaktade människor som boskap osv.

Känns det igen? Exakt det som hände i Afghanistan när talibanerna tagit makten för tio år sedan. Nu händer samma saker i Pakistan men nu har det väckt en motreaktion där bla. armechefen gått ut och sagt att han ska jaga dessa våldsverkare och ta fast dem.

Malala Yousafza heter den modiga flickan som blev svårt skjuten av en taliban men ser ut att överleva. Då går talibanerna ut med ett nytt meddelande där de säger att så fort hon blivit återställd så ska de mörda henne!

I Sverige finns en grupp av sk fredsmänniskor som inte vill att någon utomstående ska blanda sig i andra länders väl och ve. Alla ska sköta sitt efter eget huvud, samma linje som Kina och Ryssland ofta företräder i FN och som förlamar detta organ.
Denna inställning har gamla anor på sina håll i världen. Under  Hitlers upptrappning av våldet i Europa så fanns det en bred rörelse i USA att inte blanda sig i vad som hände i Europa.
Skulle de ha fortsatt med denna hållning så hade Hitler utan tvekan lagt under sig hela Europa  och upprättat sitt 1000-åriga rike.
Pacifism är en utopi som blir livsfarlig för folken i världen. Hårdföra fanatiker som talibaner låter sig inte hejdas av fromma ord.
Pacifister och liknande rörelser blir enbart nyttiga idioter åt de hårdföra.

Maj-Britt Theorin har anslutit sig till de nyttiga idioterna i Sverige och talar som vanligt med darr på stämman om att Sverige måste ta hem sina pojkar från Afghanistan omgående. Att Sverige därmed skulle bryta sitt avtal med regeringen i Kabul samt med FN-Nato tycks inte bekymra henne och de andra pensionerade sossarna som befinner sig i händerna hos en grupp hårdföra kommunister!

När man ser det grymma dådet i Pakistan och vet vad talibaner utfört på många andra ställen så blir det obegripligt att någon vettig människa överhuvudtaget kommer på något så enfaldigt som att man ska förhandla med dem.

Huvuddelen av folket i både Afghanistan och Pakistan vill inte att talibaner ska ha någon makt och då ska världens folk stödja deras kamp för frihet från talibaner!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Att vara homo är inte alltid lätt! EU är ett fredsproject!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: