SD växer även i Stockholm!

14 oktober 2012 at 18:11

söndag, oktober 14, 2012

Sverigedemokraterna skördar bättre siffror än någonsin!

 

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fortsatt-upp-for-sd-i-sifo_7580736.svd

För tredje månaden i rad pekar nålen uppåt för Sverigedemokraterna. SvD/Sifos oktoberbarometer innebär rekordhöga 7,7 procent för SD som befäster sin ställning som fjärde största parti. För Kristdemokraterna fortsätter kräftgången och Centern håller sig nu just över spärren till riksdagen.

I minst fem år har jag kommenterat  SD:s framgångar och pekat på hur illa de övriga partierna har skött sitt jobb när det gäller att förhålla sig till SD. Absolut löjligast var Lars Ohly på valnatten när han inte ens kunde vistas i samma lokal som Åkesson.
Tigandet genom åren och all vägran att ta debatt med SD har visat sig bli precis det jag pekade på, ett allt större stöd för dem!
Nu är det precis tvärtom, alla ska på och ”hacka” på SD och i synnerhet Åkesson och det för bara med sig att han får en massa anhängare av de som tycker att SD är de enda som säger ”sanningen”!
Det vore ju på tiden att man allvarligt granskar den förda invandringspolitiken även från andra partier .
Ingen kan ju slå sig för bröstet och säga att vi har världens bästa politik och världens bästa Migrationsverk!
Det är farligt och felaktigt att undandra ett verk och riksdagens politik från granskning.
Inget annat i vårt land har både i press och bland politiker så dåligt debatterats än den förda politiken med alla följder den har fört med sig.
Sverige har gjort om samma misstag som USA en gång i tiden gjorde och vi har fått samma resultat. Kriminella nätverk bestående av andra generationens invandrare, jag behöver ju bara peka på Södertälje så vet ju alla hur det har blivit och dessvärre håller på att bli i många andra städer.
Om man ska ta hit folk från andra länder så måste också Sverige kunna erbjuda dem en värdig tillvaro med jobb, skola, bra bostäder osv.
De som redan bor här får inte komma i andra hand så som tex våra studenter som inte har någon bostad under sina studier.
Allt som i praktiken   blir ett gissel för de som redan bor här bättrar  på SD:s siffror.
Nu har till slut även Stockholms väljare börja markera ett gillande för SD och så var det inte för fem år sedan. Då var nästan SD bara en Skåneföretelse!

När huvudstadens befolkning börjar att röra sig politiskt mot ”kanterna” då börjar allvaret.
Vänsterns sätt att bemöta SD är det allra sämsta, de har fullkomligt föst in nya grupper av väljare till SD genom sitt våld och hot mot både partiet och enskilda. När människor hör vänsterns ropa ”inga fascister på våra gator” samt själv verkligen uppföra sig som Mussolinis slagskämpar, då ser den vanliga medborgaren VEM som är den egentliga våldsverkaren.
Tyvärr finns det allt för många exempel från hela landet hur vänstern inte drar sig för någonting vad gäller hot och våld!
Frågan är bara om dagens politiker drar någon lärdom över de senaste fem årens framgångar för SD?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

EU är ett fredsproject! Ingen vill ha diktatur inom sjukvården!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: